Jump to content

Danijel...

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nazalost ni ja neznak postoji li članak niti uopce bilo koji pisani trag dostupan javnosti. Ovo je samo informacija koju mi je rekla Gospoda na salteru prilikom placanja iste. Naravno i ja uvjek platim parking odnosno nadoplatim kada premasim vrijeme, i logicno mi je bilo platiti dnevnu kartu koja je bila razumne cijene, no sada, premasi li se i nekoliko minuta ukoliko redar stigne napisati kaznu placa se puna kazna koja je 3 do 4 puta skuplja od prije spomenute dnevne karte. Naravno cijena zavisi o podrucnoj zoni naplate.
  2. Od nedavno, tocnije od lipnja 2019, naplacuju se pune kazne za neplacen parking na oznacenom (plavom bojom iscrtanom) mjestu za parkiranje. U svim vecim gradovima u Hrvatskoj parkina mjesta oznacavaju i imaju neke gradske tvrtke i ukoliko niste platili parking ili Vam je isti istekao oni su vam na vozilo stavili kaznu, no ako se plati u odredenom roku, za neke gradove je to bilo 7 - 15 dana, platili ste samo punu cijenu dnevnog parkiranja na tom odredenom mjestu. Tocna cijena je zavisila o cijeni jednoga sata za tu odredenu zonu naplate. To je nekako i imalo smisla i bilo korektno po
  3. Ako nije problem i meni bi trebao primjer prigovora za prometni prekršaj (sitno prekoračene brzine vožnje). Unaprijed zahvalan!
  4. Ako nije problem i meni bi trebao primjer prigovora za prometni prekršaj (sitno prekoračene brzine vožnje). Unaprijed zahvalan!
×
×
  • Napravi novi...