Jump to content

Krešimir 123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Direktor sam u d.o.o. zajedno sa još dvoje direktora. Želim dati ostavku i što prije prijeći u drugu firmu. Koja je procedura i koliko takav postupak može trajati?
  2. Da li se pod povredom ugleda i časti može smatrati da kažete da neka firma ima blokiran račun, a da to nije istina? I da li igra ulogu to što ste ispravili navod čim ste upozoreni da se radi o različitim firmama.
  3. Dobar dan Da li se u tužbi za klevetu mora dokazati namjera klevetanja? Naime radi se o postu na društvenoj mreži Twitter u kojoj je svaki post ograničen sa 280 znakova. Znači da se ne može napisati cijeli elaborat već kratak tekst. Zlo namijenim osobama daje mogućnost zlonamjerne interpretacije. Nadalje ako ste nešto krivo shvatili pa to objavili kao post na društvenoj mreži. Na primjer da je blokiran račun firme "A", a vi ste putem imena vlasnika krivo zaključili da se radi o firmi "B".
  4. Dobar dan Da li se u tužbi za klevetu mora dokazati namjera klevetanja? Naime radi se o postu na društvenoj mreži Twitter u kojoj je svaki post ograničen sa 280 znakova. Znači da se ne može napisati cijeli elaborat već kratak tekst. Zlo namijenim osobama daje mogućnost zlonamjerne interpretacije. Nadalje ako ste nešto krivo shvatili pa to objavili kao post na društvenoj mreži. Na primjer da je blokiran račun firme "A", a vi ste putem imena vlasnika krivo zaključili da se radi o firmi "B".
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija