Jump to content

tref74

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Izgleda da su mi šanse male ali ću barem pokušati da ostvarim svoja prava koliko mogu.Hvala još jednom na odgovorima i izdvojenom vremenu.
  2. Stvar je u tome sto ona živi u Njemackoj već dugo godina i dodje jednom,dva puta godišnje
  3. I samo da dodam da njezin sin ima pravo na kuću koji je rodjen u Njemačkoj i nikad nije živio u toj kući,a ja koji sam živio 17 god.nemam.hm
  4. U tome i je problem zato što se teško može dokazati,mada ne vjerujem da sestra ima bilo kakav račun da mu je nešto uplatila.Zanima me samo još da li je moguće osporiti takav ugovor?Hvala
  5. Zahvaljujem na odgovoru i puno mi znači bilo kakva pomoć.Negdje sam pročitao da se treba žaliti prije ostavinske rasprave da se stopira koliko,toliko.I naravno da je ugovor fiktivan jer u suprotnom se nebi mješao u takve stvari iz moralni razloga.
  6. Otac je još uvijek živ i radi se o ugovoru o doživotnom uzdržavanju. Nikako se ne mogu pomiriti sa time i pokušavam na sve načine da zakonski dobijem svoj dio kao naj uži član porodice i ne mogu da vjerujem da po zakonu drugo dijete nema pravo na dio imovine i tek tako se moze izbaciti bez ikakvog prava.Valjda negdje postoji nekakva šansa i pravda za taj slučaj!?
  7. tref74

    Nužni dio

    Molim pomoć. Otac je ostavio svu nekretninu jednoj sestri,a mene su izostavili u tome.Uskraćen sam u nasljedstu i povrijedjen pa bi uložio prigovor i osporio taj darodavni ugovor o doživotnom uzdržavanju ako je moguće?Otac ima Njemačku penziju pa mu i nije potrebna nikakva pomoć.U kvadraturu kuće su mene izostavili,a dodali sestrinog sina koji je rodjen u NJemackoj i nikada nije živio u toj kući.Zanima me samo da li je moguće da dobijem nužni dio ako itko zna.Usput da napomenem još samo da nemam na svoje ime nikakvu nekretninu.Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija