Jump to content

Wonder

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav. Susjed, investitor, gradi višestambenu zgradu (8 stanova) i kaže da zbog zaštite od požara dobio uvjet da poreže sve čemprese na međi, jer su preblizu zgrade (zgrada je udaljena 3-4 metra, a stabala su visoka i imaju oko 30 godina). Predložio sam rezanje grana, ali kaže da to nije dovoljno - uvjet je da ih odreže. Na internetu nisam našao ništa specifično u vezi te teme, tako da bi mi pomoć dobrodošla. Hvala.
  2. Hvala buda2 i Matrix na odgovoru. P.S. Matrix-u: Da ste vi toliko duga platili za svoje roditelje kao što sam ja, bi se i vi željeli žaštiti. Ovo baš nije poklon u pravom smislu riječi. Pozdrav.
  3. Zanima me iz vidika: Ako oni umru i ako slučajno postoji nekakav njihov dug, dali ja onda nasljeđujem taj dug ili ne? Znam da u slučaju nasljedstva nasljedim jedno i drugo - ali kako je u slučaju, da je prijepis napravljen prije smrti? A drugi dio pitanja bi bio: Dali je dobro upisati mene i moju ženu u zemljišnu knjigu, da bi izbjegao situaciju, da u slučaju vlastite smrti moji roditelji nasljede "nužni dio". Nemamo djece i želimo da bi u tom slučaju ili jedan ili drugi dobili sve. Lijepi pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija