Jump to content

Maja0808

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Starije dijete je uskoro punoljetno i samo dolazi ocu
  2. U sporazumnoj rastavi dvoje djece dobilo kao skrbnika majku. Nakon par godina od rastave otac djeteta zeli mladje dijete uzeti kod sebe zbog ucestalog psihickog i fizickog maltletiranja sa strane majke prema djeci. Koji je postupak?
  3. Pozz Kolika bi bila kamata na neplacanje 5 godina alimentacije u iznosu od 1000mjesecno? Da se tako izrazim-glavnica je ravno 60000kn.
  4. Ja se zahvaljujem. Potrudit cu se danas iza 2 sata to ispisati. Smijem li bar nekome od vas osobno poslati to sve sto ispisem da bacite oko..da smanjim mogucnost da me vrate sa suda ?
  5. Bila sam prije sat dva..5-6tisuca traze jer su kao tri jako vrijedne nekretnine (nisam znala da iznos ovisi o vrijednosti nekretnine). Pokusat cu sama popunit ovaj prethodni ugovor o uzdrzavanju sa pojedinostima te tri nekretnine pa cu dat na uvid samo odvjetniku da mi kaze da li je ispravno i ici na sud to ovjerit (onih 500kuna) Btw..Ima li itko volje od vas ispisat to(nije problem platit za trud osim ako netece trazit 5 6 tisuca ????
  6. Puno vam hvala. Oprostite na zamaranju..ali da li to znaci da se ugovor moze potpisati i ovjeriti samo u biljeznika, tj bez odvjetnika? Pitam jer sam dobila iznos za odvj.od 3000kuna, a odcj.mi je rekao da biljeznik jos naplacuje 2500kuna? Jako bi bila zahvalna na odgovoru
  7. Da li onda umjesto ovog teksta u ugovoru :"Članak 4. Poreze i takse u vezi s nekretninama iz čl. 1. ovoga Ugovora snosi po sporazumu stranaka davatelj uzdržavanja" Treba ici nesto tipa : "primjenom čl. 13. st. 7. Zakona o porezu na promet nekretnine ne plaćate porez" sto je prethodni (zeljac) napisao?
  8. Zahvaljujem na odgovoru. Danas cemo to odmah rijesit. Jos jedno pitanje. Da li to moze otac sam napisat i tipa ovjerit kod biljeznika..ili mora odvjetnik? Pitam radi iznosa koji ce se placati?
  9. Pozdrav! Otac za zivota zeli ostaviti dio nekretnina meni (ceri), kojima cu ja raspolagati tek nakon njegove smrti. Postoji i moja sestra sa kojom nece zasada raditi ugovor. Molim za info o vrsti ugovora bez duznosti placanja poreza i da taj ugovor nitko nemoze pobit-ni moja sestra. Do sada sam najmanji iznos od odvjetnika dobila na 7000kuna (ukljucen odvjetnik i biljeznik) Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija