Jump to content

debil00

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je debil00 objavio

 1. Nisam siguran jesam li razumio vas odgovor, znaci ako ne platim u roku 8 dana 2/3 sigurno mi dolazi nesto na adresu? Koji je sadrzaj kuverte tocno, sto ce pisati?
 2. Pozdrav, Napravio sam prekrsaj radi koneg moram platit novcanu kaznu. Naime nisam stigao platit u roku od 8 dana 2/3 pa me zanima kolko vremena imam za platit cijelu kaznu prije nego mi dođe neko pismo na kucnu adresu, s obzirom da sam na faksu i roditelji neznaju i volio bih da tako ostane. Hvala!
 3. Pa evo živim u malom gradiću di ima dosta droge i vjerujem da zbog toga inspektori i policija non-stop pregledavaju osobe. situacije koje su se meni osobno dešavale: zaustavljanje prilikom vožnje bez počinjenih prekršaja na cesti te pregled cijelog auta, zaustavljanje na ulici usred grada te diranje džepova, rukava, nogu, ponekad i do krajnje granice spolovila, skidanje patika te prekopavanje torbi i torbica, zaustavljanje pješke te prilikom pronalazaka ključeva auta zahtijevali su da ih odvedem do auta te su i njega pretresli. zanima me što je od ovog dozvoljeno, pogotovo bez
 4. Pozdrav, zanima me koja su moja prava prilikom pretresa, kada me se smije pretrest, smije li se pretrest maloljetnika i koliko daleko taj pretres smije ici.
 5. Hvala puno na odgovoru! koje su mogucnosti kod dokazivanja da nisam ovisnik? ili je to cista odluka sutkinje na temelju razgovora?
 6. za kraj par pitanja koja me muce u vezi buducnosti ovako... koliko me ovaj prekrsaj sputava u ulazak u odredene drzave? koliko mi to moze predstaviti problem pri upisu na fakultet u inozemstvu? koje su uopce lose posljedice nakon sta prode sve ovo? puuuno vam hvalaa jos jednom jaako ste mi olaksali stvar, da sam barem prije naletio na ovaj forum!
 7. znaci kako sam ja i dalje srednjoskolac, ja nemogu dobiti novcanu kaznu? zar ni moji roditelji npr.? nikakvu drogu od tog dana vidio nisam a niti mi nepada napamet, ali kako ja to mogu dokazat? mogu li zatraziti da me testiraju ukoliko traze ljecenje? kakva me druga odgojna mjera moze cekati? hvala vam puno imao sam puuuno gore scenarije u glavi!
 8. na prvoj stranici poziva pise prekrsaj: clanak 54. stavak 3 zakona o suzbijanju zlouporabe droga zatim na 2. stranici nakon činjeničnog opisa piše: čime je počinjen prekršaj iz članka čl3 st1 zakona o suzbijanju droga.
 9. da, samo posjed. Novčana kazna piše.
 10. Pozdrav, nedavno sam pao s 10g marihuane(5x2) i 1g amfetamina(0,8 + 0,2) maloljetnik sam i iako je sve to bilo u vise vrecica u policiji su odmah shvatili da nisam nikakav diler, travu sam tako dobio i nisam ju jos niti taknuo tako da su mi to uveli pod prekrsaj. sljedeci tjedan me ceka sudenje pa me zanima kakva me kazna ceka i sta bi bilo najpametnije da kazem na sudu. Prvi put imam ikakve probleme sa policijom. punim 18 za par mjeseci.
×
×
 • Napravi novi...