Jump to content

franjo filipovic

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poštovani, vidim da imate iskustva. općina pogodgora radi detaljni urbanistički plan za Živogošće Blato. Urbanistički plan je sada na uvidu. javni uvid traje do 02.11.2018 a javna rasprava je 16.10.2018. što želim pitati? U Urbanistikom planu (UP) ucrtali su cestu ( nepostojeću u stvarnosti ) preko moga posjeda tj. vlasništva. Parcelu mi djeli na pola. Što da radim,? Primjedbe ću sigurno uložiti. A mene zanima da li imaju za pravo izuzimati privatnu zemlju radi lokalnih cesta koja nikome nije potrebna. jer se ne radi o vitalnom naciijonalom interesu za RH. HVALA .. NA SKOROM ODGOVORU
  2. poštovani, vidim da imate iskustva.

    općina pogodgora radi detaljni urbanistički plan za Živogošće Blato. Urbanistički plan je sada na uvidu. javni uvid traje do 02.11.2018 a javna rasprava je 16.10.2018. što želim pitati?

    U Urbanistikom planu (UP) ucrtali su cestu ( nepostojeću u stvarnosti ) preko moga posjeda tj. vlasništva. Parcelu mi djeli na pola. Što da radim,? Primjedbe ću sigurno uložiti. A mene zanima da li imaju za pravo izuzimati privatnu zemlju radi lokalnih cesta koja nikome nije potrebna. jer se ne radi o vitalnom naciijonalom interesu za RH.

    HVALA .. NA SKOROM ODGOVORU

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija