Jump to content

zbunjen22

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zahvaljujem na odgovoru, brzini i informacijama. Lijep pozdrav.
  2. Treba li sudu dostaviti nekakav dokaz o mogućnosti podmirenja obaveza uz zahtjev - jer u protivnom, nebi li se tako bi se moglo odgoditi provođenje ovrhe na štetu ovrhovoditelja a bez razloga?
  3. U slučaju mogućnosti podmirenja ovrhovoditelja u cijelosti, dali se može podmiriti ovrha i onda obrisati ili je i to volja ovrhovoditelja dali će prihvatiti isplatu ovrhe ili čekati na dražbu?
  4. Sumnjam, ali postoji šansa, ako se ide na dražbu onda je to to.
  5. Poštovanje, U sljedećoj sam situaciji: Imam nekretninu nad kojom postoji više ovrha. Mislio sam predmetnu prodati na način da uzmem nekakva pisma namjere ili izjave od svih ovrhovoditelja, i da će eventualni kupac prilikom kupnje predmetne nekretnine isplatiti svima moj dug u cijelosti, a meni ono što ostane (kao prilikom kupnje nekretnine s više vlasnika). Ovrhovoditelji ne žele takvu kombinaciju, nego zahtjevaju isplatu - što je s moje strane nemoguće prije prodaje (krediti, posudbe, ...). Postoji li nekakva kombinacija koja mi je promakla da se ovo riješi, osim da se ide na dražbu i onda predmetna nekretnina proda za pretpostavljam dosta umanjenu cijenu od koje je pitanje da li će se sve riješiti, a gotovo sigurno da meni neće ništa ostati? Puno hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija