Jump to content

Jupiterqq111

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Seminare vodi 10ak razlicitih ljudi koji nemaju uvid u uspjeh svakog studenta na prijasnjim seminarima vec ispotuju nasumce ili ko je jako aktivan pa se stalno javlja jer ne stignu ispitati sve u jednom nastavnom satu, pa ocijene samo neke i te ocijene salju voditelju/tajnici koja ih upisuje u karton studenta
  2. U ugovoru pise da je obveza fakukteta pratiti i ocjenjivati studenta, a dogodilo se to da je student ocijenjen na 7/15 seminara, a za uopce dobiti neke bodove treba minimalno biti ocijenjen na 10 seminara, i posljedica toga je ponovni upis kolegija...student ne moze sam sebe ocijeniti...kakvu odstetu ovdje traziti, i postoji li zastara za ovakve slucajeve?
  3. Ugovorom o studiranju su regulirani prava i obveze obje strane, fakultet svoje obveze nije izvrsio na stetu studenta sto je i dokazivo , zanima me koje su sanse sa sudom i koje moguce sankcije moze fakultet dobiti, odnosno sta da tuzitelj(tj.student trazi kao odstetu?) Buduci se ovdje radi tek o 2godini, moze li se tuzba pokrenuti nakon diplomiranja ili postoji neka zastara? Takodjer,koliku tezinu imaju svjedoci naspram papira, moguce da ce vecina zaposlenika zbog poznanstva i sl stati na stranu tuzene osobe u smislu iskrivljavanja istine u svoju korist
  4. Pa kako ne ce? Dakle obje osobe snimaju, ali samo osoba A na pocetku razgovora obavijesti osobu B da se razgovor snima. Znaci osoba B ce na svojem snimku imati izjavu osobe A da se razgovor snima, a po meni je to dovoljno jer dokazuje da je i osoba A znala da se snima iako nije bila obavijestena od osobe B, vec od same sebe. Ali na stranu sto meni logika kaze, zanima me s pravne strane, je li onda ta snimka koju ima osoba B pravilno prikupljena i moze li biti dokaz na sudu? Ili je mozda kazneno djelo jer ipak nije eksplicitno obavijestila osobu A.
  5. Razgovaraju osoba A i osoba B. Osoba A upozori osobu B da se razgovor snima, znaci li to automatski da i osoba B moze razgovor snimati ili i osoba B mora upozoriti osobu A da se razgovor snima? Npr.telekom uvijek obavijesti korisnike da se razgovor snima, sto znaci da su agenti vec upoznati sa time, mora li korisnik svejedno obavijestiti jos jednom agenta da i on snima razgovor?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija