Jump to content

DM17

Korisnik
 • Broj objava

  34
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O DM17

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Tražim odvjetnika vezano za prodaju tuđeg auta, te krivotvorenje potpisa na kupoprodajnom ugovoru, te za krađu goriva od poslodavca i maltretiranje u obitelji. Područje: Zagreb i okolica Molim da se svi zainteresirani jave što prije. Unaprijed se zahvaljujem.
 2. Znate li možda kolka je mogućnost za tako nešto? Još me zanima ako je nešto išlo i preko bankovnog računa, a u međuvremenu taj račun nije više u funkciji odnosno zatvoren je, kakve su šanse da i to otkriju?
 3. Poštovanje, Također me zanima da li ikako policija ili nadležne službe mogu vidjeti koliko mi je novaca stiglo ako šaljem običnom poštom, plaćanje pouzećem, te mi novac ne sjeda na bankovni račun već mi poštar donosi na kućnu adresu?
 4. U ovih tjedan dana što nisam ovdje pisao novo je to da smo dobili pismeno priznanje putem SMS poruka od osobe koja od tate moje djevojke kupuje gorivo gdje je jasno napisao da uzima 25l po cijeni od 150kn, a danas je pak napisao da će danas uzeti ponovno 25l goriva, a u zamjeni će tati od moje djevojke popraviti kotač na autu. Dakle, to je ono što trenutno imamo tekstualno kao dokaz, te imamo slikane kanistre s gorivom ako to uopće išta znači? Posjedujemo i snimku gdje se njen tata na sav glas hvali kako vara šefa i krade mu gorivo, no nažalost to se ne može upotrijebiti zbog zakona. Glavno pi
 5. Mislio sam npr. sad kad mi je djevojka bila jučer s njima sad i oni znaju da ona zna za to pa da im recimo sad moja djevojka recimo pošalje poruku npr. ovom kućnom prijatelju kad bi poslala poruku "Oprosti, zaboravila sam te jučer pitati kolko tebi moj tata naplaćuje za ukradeno gorivo?" I ako joj kućni prijatelj odgovori na tu poruku npr. 200kn, da li je to neki dokaz ili to ništa ne vrijedi? Inače, kućni prijatelj se voli raspričati pa bi ga se moglo uhvatiti neopreznog.
 6. Meni je palo napamet možda jedino preko SMS poruka pokušati izvuči iz njih. Ako se ne varam, to je dozvoljeno zakonom ili sam u krivu?
 7. Nadam se da ste upravu jer ovo su sve čiste izmišljotine. Još jedna meni osobno nerazumljiva stvar je ta da ja po njihovom kao puno toga loše radim (po njihovom ja branim njihovoj kćeri da im se javlja, da dolazi kod njih, maltretiram ju, zlostavljam itd.), a zanimljivo da u ovih 22 mjeseca nijednom me nisu kontaktirali putem mobitela ili se samnom uživo našli i "suočili" me s tim što ja navodno po njihovom radim. To mi je neshvatljivo jer npr. roditelji kad im dijete ima recimo problem u školi odmah reagiraju i otiđu kod ravnatelja da riješe problem bilo to vezano za ocjene ili za neku vrstu
 8. Dakle, što se toga tiče mogu mi prijetiti, no ne mogu ništa tu postići? Iskreno, mi nebi posezali za sudom niti ikakvim prijavama već želimo samo svoj MIR, no oni se upravo prijete kako će nas prijaviti za ono što smo slali poštom ukoliko budemo imali kontakt i ukoliko ostanemo zajedno. A ukoliko nas zbilja prijave onda mislim da bi bilo glupo da mi samo to gledamo i ne uzvratimo istom mjerom zar ne? Jer ruku na srce osim što se ponašaju tako kako se ponašaju tu se radi i o krivotvorenju potpisa, prodaji tuđe imovine (auta) bez saznanja vlasnika, krađa goriva od poslodavca, razne prije
 9. Da, slažem se. U međuvremenu njezin otac se prijeti da ako njezina kćer bude samnom da će me prijaviti za fizičko nasilje. Naime, prije nekih 6 mjeseci djevojka mi je pala negdje na nekim stepenicama i doživjela posjekotinu na gornjem dijelu nosa (neznam kako bi točno opisao) i zaradila 2 ili 3 šava, morala je ići na hitnu da joj to zašiju. Iskreno neznam točno kako je pala i što je radila jer nisam bio tamo fizički prisutan, no ono što me zabrinjava je ta prijetnja od strane njenog oca pa me zanima kakva je situacija s tim? Također me zanima budući da se ne radi direktno o njemu ve
 10. Da, to bi onda vrlo vjerojatno moglo predstavljati problem, zar ne?
 11. Njezin otac ima saznanja da se to slalo poštom tj. njezini znaju da smo slali poštom, a što se tiče evidencije neznam na što točno mislite? I neznam, ali pretpostavljam da pošta ipak ima nekakvu evidenciju koliko tko šalje paketa itd. ili ipak griješim?
 12. Da, apsolutno mi je jasno da to spada u neregistriranu djelatnost. Oprostite, nisam Vas shvatio ovaj dio "a djelomično prijava može doći i od oca Vaše djevojke", jeste možda htjeli time reći da nas i on može prijaviti ili ste time mislili na nešto drugo? Da, jasno no njezin otac je prodao auto bez pitanja i to za poprilično malen iznos.
 13. A mislite da je veća vjerojatnost da se smatra kao kazneno djelo, a ne prekršaj te me zanima o čemu to sve ovisi? Također me zanima na temelju čega bi oni to mogli dokazati ako me razumijete?
×
×
 • Napravi novi...