Jump to content

Ana9595

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ana9595 objavio

  1. Pozdrav. Imam kredit u Zagrebačkoj banci i unazad 2 mjeseca nisam redovni platiša. Sad me zanima nakon koliko vremena banka prodaje dug agencijama?
  2. Evo maloprije su me zvali i rekli da su napravili usmeni prigovor i da cekam poziv jer je iznos prevelik da ga agent stornira. Imam li ja pravo na odstetu za pretrpljeni strah jer i dalje sam izvan sebe? Cijelu nocnu smjenu sam se tresla, vec me glava zabolila i evo oka nisam sklopila otkad sam dosla s posla, jako me to potreslo. Sa mojom financijskom situacijom taj bi iznos trebalo naplacivatu godinama. 100 stvari mi je proslo kroz glavu.
  3. Narudzba putem webshopa. Samo sam ovo dobila kao potvrdu. Potpisala nisam nista.
  4. Da. 125 000 kuna. Pozlilo mi je kad sam vidjela. Hibrid tarifa bez ugovorne obveze.
  5. Postovani, molim za bilo kakvu pomoc. Raskinula sam hibrid tarifu jer mi nije receno da se uz 109 kn mjesecno placa jos nekih tridesetak kn naknade. Agentica je pri raskidu bila jako neljubazna, 5 minuta se svadjala i na kraju me pitala zivim li ja u kamenom dobu kad mi ne treba nikakva tarifa. Na stranici telekoma pise da je raskid hibrid tarife moguc u svakom trenutku i tarifa je bez ugovorna obveze. Da bi me 8.10.2018. bio ispostavljen racun od 125 000 kuna penala. Dozivjela sam sok. Cekam ocitovanje telekoma, no tko zna kad ce odregirati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija