Jump to content

fekeza

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O fekeza

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. I Još dodatno pitanje, je li moguće da on tu prikriveno traži utvrđivanje vlasništva na temelju dosjelosti. Tvrdi da je ta čestica u naravi njegovo dvorište jer se ta čestica nalazi odmah do čestice čiji je on vlasnik i na kojoj se nalazi njegova zgrada.
 2. Suvlasnica sam 1/3 nekretnine s još dvoje suvlasnika. Svatko ima 1/3. Upisano u zk. Jedan od suvlasnika nas sad tuži i traži da se "utvrdi pravo tužitelja da je vlasnik u cijelosti i da se ovlasi da traži i postigne uknjižbu prava vlasništva" Osnova mu je rješenje o nasljeđivanju i da je navodno ono krivo provedeno u zk, pa da stvarno i zk stanje ne odgovaraju. Može li to proć?
 3. Koliko je poznato imovine nema, a glavnica je 192 000 kn.
 4. Kako ovršiti fizičku osobu koja ima prebivalište u njemačkoj? Imam pravomoćnu presudu, probala sam na finu ali nije uspjelo jer nema otvorenih računa. Ta osoba se cijelo vrijeme protivila tome dugu koji je na kraju sud predsudio u moju korist
 5. Nije, predmet ugovora je još jedan stan koji smo se ugovorom dogovorili prodat i podijeliti novce. I sad me zanima jel mogu ja nekako pobijati taj ugovor, barem u tom dijelu tog stana koji nije bio bračna stečevina u vrijeme sklapanja tog ugovora o podjeli. Može li se uopće nešto ugovoriti ako nešto nije u stvarnosti onakvo kakvo je navedeno u ugovoru.
 6. Što se događa ako smo muž i ja sklopili ugovor o podjeli bračne stečevine, ali u trenutku sklapanja taj stan koji smo podijelili nije bio uopće bračna stečevina nego je pripadao u moju vlastitu imovinu. Je li takav ugovor uopće valjan?
×
×
 • Napravi novi...