Jump to content

dejandejan1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zahvaljujem na pomoci i savjetima, nadam se da ce sve ispasti u redu prvi put Sam kazneno osumnjicen. Ljep pozdrav
  2. Postovanje, pred 3 Dana Sam davao iskaz inspektoru, koji mi je rekao da je maloljetnik 15 - godisnjak, koji je lagao da je vrijeme incidenta 22.45, a ja imam dokaz I racun da Sam U 23.04 kupovao na benzinskoj pumpi, te se incident dogodio oko 23. 20,23.30, u Tom vremenu maloljetnik je trebao biti doma u 23 h, da li to moze utjecati na postupak, posto je u startu davao lazni iskaz. Ljep pozdrav.
  3. Postovani molim pravni savjet,osumnjicen sam da sampocinio kazneno djelo tjelesna ozljeda opisano ucl117 st1 i 2. radi se o maloljetniku u policiji su mi rekli da mladic ima 15 god. tereti me se da sam mu zadao vise udaraca u glavu i tijelo zatvorenom sakom i nogama po rebrima.mladic nije imao ni jednu ozljedu na tijelu normalno je usetao u policiju u pratnji roditelja.niti sam ja na sakama imao znakove i posjekotine od udaraca,mladicu sam razbio mobitel jer sam mu ga uzeo i zabio u pod ,situacija je krenula kad je mladic na crveno presao preko pjesackog te sam mislio da sam ga udario ili okrznuo iz straha izaso sam iz vozila na sta mi je zaprijetio da sam ga udario na zelenom ,i da ce me prijaviti.tu sam ga zaustavio i rekao da cekamo policiju posto sam popio i nisam se htjeo udaljavati ,mladic pokusava ici doma ja ga guram i pada na pod ,na to mu govorim da cekamo policiju on me moli da je ne zovem drugi put pokusava pobjeci ne dozvoljavam mu opet ga guram na pod,u tom trenutku situacija eskalira dvije osobe prilaze optuzuju me da ga udaram i krecu nasilno na mene gdje kad sam vidio da situacija eskalira ulazim u vozilo i krecem prema policiji prijaviti incident.sad kad sam dao iskaz inspektor mi govori da mu prica ne moze proci posto da je primio toliko udaraca bio bi hospitaliziran te bi imao teske posjekotine po glavi od saka i podljeve i hematome na rebrima te nebi bio u stanju dolaziti u policijsku nego bi inspektor isao kod njega u bolnicu.slucaj je proslijeden na drzavno odvjetnistvo ...pomoc sto mi je ciniti? samo da nadodam da maloljetnik nije primio ni jedan udarac od mene prije 14 sati Prijava Odgovori na ovaj status...
  4.                      Postovani molim pravni savjet,osumnjicen sam da sampocinio kazneno djelo tjelesna ozljeda opisano ucl117 st1 i 2. radi se o maloljetniku u policiji su mi rekli da mladic ima 15 god. tereti me se da sam mu zadao vise udaraca u glavu i tijelo zatvorenom sakom i nogama po rebrima.mladic nije imao ni jednu ozljedu na tijelu normalno je usetao u policiju u pratnji roditelja.niti sam ja na sakama imao znakove i posjekotine od udaraca,mladicu sam razbio mobitel jer sam mu ga uzeo i zabio u pod ,situacija je krenula kad je mladic na crveno presao preko pjesackog te sam mislio da sam ga udario ili okrznuo iz straha izaso sam iz vozila na sta mi je zaprijetio da sam ga udario na zelenom ,i da ce me prijaviti.tu sam ga zaustavio i rekao da cekamo policiju posto sam popio i nisam se htjeo udaljavati ,mladic pokusava ici doma  ja ga guram i pada na pod ,na to mu govorim da cekamo policiju on me moli da je ne zovem drugi put pokusava pobjeci ne dozvoljavam mu opet ga guram na pod,u tom trenutku situacija eskalira dvije osobe prilaze optuzuju me da ga udaram i krecu nasilno na mene gdje kad sam vidio da situacija eskalira ulazim u vozilo i krecem prema policiji prijaviti incident.sad kad sam dao iskaz inspektor mi govori da mu prica ne moze proci posto da je primio toliko udaraca bio bi hospitaliziran te bi imao teske posjekotine po glavi od saka i podljeve i hematome na rebrima te nebi bio u stanju dolaziti u policijsku nego bi inspektor isao kod njega u bolnicu.slucaj je proslijeden na drzavno odvjetnistvo ...pomoc sto mi je ciniti?

     

     

    1. dejandejan1

      dejandejan1

      samo da na dodam dsa nije primio ni jedan udarac od mene 

       

    2. G-man

      G-man

      Dejane, odgovoreno vam je u temi.

      Lp

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija