Jump to content

DINDONA

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O DINDONA

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Molim Vaše cijenjeno mišljenje prema sljedećem tekstu: Koja je pravna snaga vlasništva nekretnine upisane u KPU u odnosu na zabilježbu u zemljišnim knjigama . ( N.pr.: u B vlastovnica, iz sadržaja upisa, stoji: „2,1 Z 932/99 zabilježuje se da je stan……………. na čz. 7528…….te kao vlasnik se označuje : J.M.“) Je li prvi slučaj može prodati stan (kada ne postoji teret,plomba u KPU)u odnosu na drugi slučaj sa zabilježbom vlasništva u zemljišnoj knjizi? KPU =Knjiga položenih ugovora
 2. Hvala na detaljima u odgovoru! Je li postoji koji prostor u zakonskom okruženju da se posljedice /nepravde/ nanijete nečistim Ugovorom o darivanju isprave?
 3. Zahvaljujem na Vašem odgovoru, i molim Vas pojasnite je li krivotvorenje isprave (darovni ugovor-fizičke osobe) jednako rangiran po Zakonu kao i službene isprave? Na kga usmjeriti tužbu kada su u pitanju pokojnici? hvala na odgovoru.
 4. Molim savjet, Nakon deset godina sudskog procesa gdje jedna strana trpi posljedice jednog darovnog ugovora za kuću, otkriva se u originalu dokumenta izmjena teksta na način da je korišten korektor u brisanju a preko njega odštampan drugi različiti tekst. Je li taj ugovor nakon otkrivanja izmjene teksta postao nevažeći i slijedom toga nastale posljedice se ukidaju? Je li se ta isprava može smatrati falsifikatom ? Da li se krivično može odgovarati za posljedice? hvala na odgovoru.
×
×
 • Napravi novi...