Jump to content

M12345

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O M12345

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Zatvora se i bojim zapravo.. neki kazu ako se ne pojavim na tastiranju slijedi zatvor. Znaci ne mogu ici u zatvor? Oprostite ako sam dosadan ali malo sam uplasen oko svega toga i htio bi se rijesiti sto prije svega
 2. Koliko sam shvatio ako se ne pojavim na testiranju takoder dobim novcanu kaznu i ukoliko je platim onda je to "zatvoren slucaj"?
 3. Žalbu su mi odbili, dobio sam poziv da se moram javiti na sud te ce mi tamo vjerojatno odrediti u koju ustanovu se trebam javiti i kada. Zanima me sto se dogada ukoliko budem pozitivan na testiranju i da li je 3 mjeseca najmanje trajanje ljecenja ili ga mogu skratiti?
 4. A postoji li mogucnost da odgovor na zalbu dobijem u nekom kracem periodu? Tipa 2,3 tjedna? Znate li to mozda
 5. Prije 2 mjeseca pao sam s jednim jointom. Bio sam na prekrsajnom sudu. Presuda je zastitna mjera odvikavanja od ovisnosti. Napisao sam zalbu jer se ne smatram ovisnikom i ne zelim na nikakva odvikavanja i lijecenja. Ovo mi je prvi put da sam pocinio neki prekrsaj. U zalbi sam naveo kako sam voljan platiti novcanu kaznu umjesto tog odvikavanja. Zanima me: 1. Kolike su sanse da mi uvaze zalbu i mogu li uopce preinacit presudu iz ove zastitne mjere u novcanu kaznu? 2. Koliko otprilike cekam odgovor na zalbu? 3. Sto tocno znaci zastitna mjera odvikavanja od ovisnosti? Sto tamo radim? Sto ako se ne odazovem? Molim pomoc!!
×
×
 • Napravi novi...