Jump to content

M12345

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je M12345 objavio

  1. I gore ste mi napisali da policija nema nista s time, a jedan policajac poznanik mi je rekao da moguce da ce sud obavjestiti policiju da se nisam pojavio te da ce policija doci po mene. Zbunjen sam i ne znam vise sta da radim i mislim
  2. Prvi mi je prekrsaj i nikad nisam kaznjavan za nista,ali se stvarno ne bih volio naci u zatvoru.. Jel Vi osobno znate za slucaj ea je netko zavrsio u zatvoru zbog odbijanja zastitne mjere?
  3. Evo procitao sam, i jasno pise novcana kazna najmanje 3000 kn il zatvor najmanje 10 dana. Kad bih 100 % znao da ce me kazniti novcano, ne bih se sigurno pojavio.. A sto se tice sutkinje, u pravu ste, moze rec sta god zeli, mozda cak i nebi imalo smisla da mi kaze "ne trebas se pijavit, poslat cemo ti novcanu kaznu"
  4. Ima li netko tko je stvarno prosao tu zastitnu mjeru i testiranja? Ne trebaju mi nagadanja nego konkretni odgovori. Zanima me kak to tamo funkcionira? Moze li se odgodit, dogovorit s njima? Sto ako se ne pojavim? (Odgovor kao, dobit ces novcanu kaznu ne drzi vodu jer mi je sutkinja danas rekla da to nejde tak) Sto ako sam pozitivan?
  5. Evo bio sam danas na sudu i sutkinja mi je rekla da se moram pojaviti na lijecenje, te da nejde to tak ne dodes i posalju ti novcanu kaznu, sto vi uporno pisete. I javljaju policiji ako se ne pojavim.
  6. I jos samo jedno pitanje.. ukoliko se odlucim ne pojaviti, nece me policija trazit i dolazit po mene doma?
  7. Aha, kuzim. I onda ako se ne pojavim ili budem pozitivan na teatiranju dobim novcanu kaznu?
  8. Ne zelim se ne pojaviti ako cu morat, zelim platiti kaznu. Pitanje koje postavljam je mogu li odma na sudu zatraziti novcanu kaznu da izbjegnem testiranja? Nemam ni vremena ni volje za njih.
  9. Moram se javiti na sud u svome gradu, tamo ce mi odrediti koliko ce mjera trajati? Je li moguce da mi odma preinace u novcanu kaznu? Da ne moram ici na testiranja? I koliko ce sad otprilike vremena proci od suda do testiranja?
  10. Sta mi nece produzit testiranja? Ako platim kaznu onda ne moram ici na testiranja? Jeste li 100% sugurni u to? Je li pametno priznat da povremeno pusim?
  11. Pao sam sa jednim jointom. Presuda-zastitna mjera odvikavanja od ovisnosti u trananju od 3-12 mj. Nakon dugo cekanja moram se uskoro opet pojaviti na sudu u svom gradu gdje ce me vjerojatno uputiti u koju ustanovu i kada se trebam javit.. ono sto me zanima su zapravo ta testiranja? Ima li netko iskustva? Sto ako budem pozitivan? Mogu li odgoditi testiranja zbog putovanja?
  12. Zatvora se i bojim zapravo.. neki kazu ako se ne pojavim na tastiranju slijedi zatvor. Znaci ne mogu ici u zatvor? Oprostite ako sam dosadan ali malo sam uplasen oko svega toga i htio bi se rijesiti sto prije svega
  13. Koliko sam shvatio ako se ne pojavim na testiranju takoder dobim novcanu kaznu i ukoliko je platim onda je to "zatvoren slucaj"?
  14. Žalbu su mi odbili, dobio sam poziv da se moram javiti na sud te ce mi tamo vjerojatno odrediti u koju ustanovu se trebam javiti i kada. Zanima me sto se dogada ukoliko budem pozitivan na testiranju i da li je 3 mjeseca najmanje trajanje ljecenja ili ga mogu skratiti?
  15. A postoji li mogucnost da odgovor na zalbu dobijem u nekom kracem periodu? Tipa 2,3 tjedna? Znate li to mozda
  16. Prije 2 mjeseca pao sam s jednim jointom. Bio sam na prekrsajnom sudu. Presuda je zastitna mjera odvikavanja od ovisnosti. Napisao sam zalbu jer se ne smatram ovisnikom i ne zelim na nikakva odvikavanja i lijecenja. Ovo mi je prvi put da sam pocinio neki prekrsaj. U zalbi sam naveo kako sam voljan platiti novcanu kaznu umjesto tog odvikavanja. Zanima me: 1. Kolike su sanse da mi uvaze zalbu i mogu li uopce preinacit presudu iz ove zastitne mjere u novcanu kaznu? 2. Koliko otprilike cekam odgovor na zalbu? 3. Sto tocno znaci zastitna mjera odvikavanja od ovisnosti? Sto tamo radim? Sto ako se ne odazovem? Molim pomoc!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija