Jump to content

MajaSpaja

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je MajaSpaja objavio

  1. kako mislite jeli oporeziv? Prije je d.d.trazio moj bivsi muz on je radio u hr, al posto smo se razveli, i djeca su pripala meni, zanima me imam li ja pravo trazit iako vec 3 god.radim u BIH, Da napomenem, to je jedini prihod kucanstva jer muz ne placa ni alimentaciju. A ta placa iz BiH iznosi 3000 kn.
  2. Dali stjecem pravo na djeciji doplatak ako radim u inozemstvu (BiH) i privremeno boravim u inozemstvu s djecom, s tim da imam prebivaliste u HR i djeca takoder, te djeca idu u HR u skolu?
  3. Znam da u stanu nemam sta trazit, niti bih. Al sto se tice ovog s kreditom to me zanima. 6 godina smo zajedno otplacivali kredit, koji je muz podigao, on je ostao u stanu i nastavlja placat kredit. Dali ja imam pravo na povrat novca? Mislim na tih 6 godina, jel mi pola pripada? Sto se tice ovih djecijih stvari i mojih osobnih, gospodin mi ih neda. Kako da dodem do njih?
  4. Pozdrav, otac je 8 godina radio u RH, bio prijavljen na poslu, uredno dobivao placu na banku, imao zdravstveno. Doslo je vrijeme za mirovinu, iznenadene, kazu mu da mirovinsko nije uplaceno ni dana, inace nema drugog radnog staza u RH,i da nema pravo na mirovinu u RH. Drugi staz ima u inozemstvu. Sta ciniti?
  5. Pozdrav. Razvod je u tijeku. pokrenut tuzbom s moje strane, zanima me, dali se nakon razvoda mogu nadat ikakvoj diobi stecevine. 9 godina braka, prije 6 god je muz uzeo kredit,ostalo je jos 4 god otplate.kredit je bio 15000€, ulozeno u dovrsetak stana u kuci njegovog oca( svekar je vlasnik) automobil vrijednost 4000€ kupljen u braku prije 3 god(muz je vlasnik) Ja sam se odselila s djecom, bivsi muz ne dozvoljava ni stvari da uzmem, ni svoje ni djecije. Zanima me, 1.imam li pravo na bracnu stecevinu, i koliko odprilike mogu ocekivat novcano, i dali uopce mogu ocekivat? 2.imam li pravo uzet svoje stvari,sad, i stvari svoje djece, koje su im bitne? Robu, igracke,Moje privatne stvari koje imaju sentimentalnu vrijednost, (jos traje razvod)? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija