Jump to content

Lokvica

Korisnik
  • Broj objava

    34
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lokvica objavio

  1. Dali mi može neko reći dali moja supruga može ostvariti pravo na socijalnu pomoć,,,živi samnom u kućanstvu ja imam 420e mirovine ..ona nema nikakvo primanje i nikakvu imovinu....žena ima 58 godina
  2. U Osijeku bio u 10.mjesecu na komisiji
  3. Pravomoćno postaje ako se ne varam nakon isteka roka za podnošenje žalbe...
  4. Dobio sam riješenje za RVI trajno 20%.čuo sam da imam pravo na dionice...dali je to točno i kako ih dobit...
  5. Riješenje se čeka dugo...ja sam bio u desetom mjesecu na vještačenju al riješenje još nisam dobio...oni potvrde na vještačenju 20% trajno ali dok ne stigne riješenje ne može se ništa
  6. Pozdrav svima...u osmom mjesecu punim 65 godina...imam 441 dan rata,u invalidskoj mirovini sam zbog profesionalne nesposobnosti za rad...dali imam pravo na braniteljsku mirovinu...
  7. Ne radim..u vlasnistvu muz ima kucu i auto..
  8. Zivim sa muzem koji ima mirovinu oko 2500 kuna ,,zanima me dali ja imam pravo na kakvu pomoc,,nemam nikakvo primanje i nista od nekretnina...napominjem da zivim sa sinom i njegovom obitelji u kuci u odvojenom kucanstvu..
  9. Ja sam ulozio zalbu zvali me na komisiju u mihanovicevu da bi od njih dobio ubrzo rjesenje da se zalba odbija...u osmom mjesecu idem na obnovu postupka..
  10. I sam sam pravio zalbu na rijesenje zatim su me zvali u Mihanovicevu na komisiju da bi nakon nekih mjesec dana dobio iz Mihanoviceve da se zalba odbija...dobio < 20% trajno ,nastavio sam se lijecit pa cu pokusat ic na obnovu postupka.
  11. Danas sam dobio rjesenje u kojem me sa zavoda za osiguranje obavjestavaju da mi polica istice i da nemam pravo da mi se produzi nego si moram placat.Zivim sa sinom i snahom i njihovom djecom u istoj kuci ali odvojeno,pa me zanima dali se mozemo ja i supruga prijavit da zivimo posebno jer onda ne prelazim cenzus i nas dvoje bi imali pravo i bili oslobodeni placanja participacije...hvala..
  12. Hvala Spitfire...upravo to sam trazio..zalba je napisana i predana sad samo ostaje cekanje...jos jednom hvala na pomoci.
  13. Postovani forumasi..neki su procitali moje objave neki ne pa da pojasnim ,,,Dobio sam rjesenje iz Tvrtkove u kojoj mi daju manje od 20% invalidnost,imam pravo zalbe e sad je tu problem kome se obratit da napise zalbu jer ja je sam neznam napisat,mozda mi neko od vas moze pomoci kako da napisem...unaprijed se zahvaljujem..
  14. U pravu si..nismo se predali 90ih pa necemo ni sad...idemo u nove pobjede..
  15. Redovito idem kod lijecnika opce prakse redovito uzimam terapiju al nisam bio kod psihica i to mi je propust.Sad neznam dali mi se vredi zalit i nastavit sa lijecenjem naravno i posjet psihijatru a budem probao nista me ne kosta osim vremena i zivaca
  16. Nisam dobio status rvi priznali su mi <(manje) od 20% i to kako oni pisu zbog prestanka ljecenja smatra se da je dosli do poboljsanja zdravstvenog stanja,a ja se ljecim i dalje jedino sto u razdoblju od prve komisije i druge nemam dnevne bolnice...probat cu se zalit i nastavit sa ljecenjem pa sta bude onda vidit cu..
  17. Da i kod mene dječji kirurg defektolog i psiholog.. Eto oni odlucuju dali smo RVI ili ne...
  18. Po svemu sto sam dosad cuo cini mi se da najbolje produ oni koji nisu ni vidjeli prve crte bojisnice nego mi koji smo cjelo vrijeme bili tamo...ali sta mozemo kod nas je to sasvim normalno da vise prava imaju svi osim pravih branitelja..
  19. Dobio rjesenje iz zagreba priznali <20%..dali se uopce vredi zaliti...
  20. U tom slucaju bi onda bili mozda bolje da dobijem negativno rjesenje i da ostane sve kako je
  21. Imam ukupno 27godina 3 mj i jedan dan od toga pridodani staz 12 god i 11 mjeseci imam 389 dana u DR i status dragovoljca.. U osmom mjesecu punim 60 godina..
  22. Ja sam bio u Osijeku na vjestacenju 14.09.2018 gdje sam dobio dijagnozu F62.0 i F 43.1 sto neznam sta znaci ,zatim sam bio ponovo u Osijeku u centru za rehabilitaciju gdje su mi reklu 20% ali nista napismeno.sad cekam rijesenje iz Zagreba da potvrde tih 20% ili da smanje.Iako neznam ni sta dobivam time ako potvrde 20%. Umirovljen sam 01.01.1999 u invalidskoj zbog profesionalne nesposobnosti za rad imam nekih 500 kuna dodatak kao branitelj i dobio sam po danu provedenom u DR tako da imam mirovinu 2360 kuna dali ce bit sta povecanja vidjet cemo
  23. Ja sam bio 14.11 u Osijeku na drugostupanjskoj komisiji ali jos nisam dobio rijesenje...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija