Jump to content

zokaosijek

Korisnik
 • Broj objava

  17
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

 1. Hvala
  zokaosijek je reagirao na Keruzino u Mirovina   
  Hvala na odgovoru,puno zdravlja zelim svima u ovom teskom vremenu...
 2. Hvala
  zokaosijek je reagirao na Skywalker007 u Odbijenica HRVI   
  Poštovani peksa5555 imam jedno pitanje koje zanima moje kolege. Zanima nas ako ste u 11.2017. prvi put dobili rješenje II stupne komisije na 20 % privremeno kada ste drugi put išli na komisiju da li poslije 11.2018. tj. nas zanima ako ste išli poslije 11.2018. s kojim datumom su vam stavili to drugo rješenje na novih 20 % da li zadnji datum ili onaj stvarni datum kad ste izašli na komisiju, a možda su u vašem slučaju napravili sve u roku. To nam nije jasno da li se datumi vežu ili između komisija ima prostora pa se to može razvući na 5,6 godina. Kolegica je dobila prvi put 20% privremeno do 09.2019. i još nije dobila poziv za drugu komisiju a prošlo skoro 6 mjeseci. Hvala puno.
 3. Hvala
  zokaosijek je reagirao na Dinko73 u Odbijenica HRVI   
  Ni meni ovo nije jasno. Ako može podatak kojeg datuma ste dobili rješenje 20% rvi privremeno i kojeg datuma ste ste drugi put izašli na  komisiju na kojoj su Vam ponovo dali privremeno?
 4. Hvala
  zokaosijek je dobio reakciju od Skywalker007 u Odbijenica HRVI   
  Jedno pitanje Poštovani peksa5555, jel ste vi išli po novom zakonu ili starom?  Pitam zato što je novi zakon stupio na snagu 17.12.2017 i niste mogli doci vec na 3 -ći izlazak. 
 5. Hvala
  zokaosijek je reagirao na Skywalker007 u Potvrda-neizdavanje-nacin kako do iste   
  Poštovani zokaosijek kako sam i ja Osječanin, bok lega. Obijavio sam ja tu uredbu o metodologiji vještačenja 2018. ovdje na legalisu i znam da ide 3 godine privremeno i znam 10 ljudi osobno koji su radili sa mnom da su tako dobili. Međutim znam da je jedan od mojih zapovjednika koji je u Zagrebu u zapovjedništvu dobio za stalno Hrvi ali vjerujem da je imao od prije Hrvi i da je tako radio do 2019. i da za to nitko nije znao dok nije otišao u mirovinu, pa mislim da je to tako moguće.
 6. Hvala
  zokaosijek je dobio reakciju od Skywalker007 u Potvrda-neizdavanje-nacin kako do iste   
  Sve jasno poštovani lega ali ključna riječ je ,citiram DO 3 GODINE. A sad zakon je jedno a njihove odluke drugo. Vidjet cemo kad se prvi koji dobije ,javi tu.
 7. Hvala
  zokaosijek je dobio reakciju od Dalmacija74 u Hrvi riješene   
  Trebao bi
×
×
 • Napravi novi...