Jump to content

Labyrinth

Korisnik
 • Broj objava

  29
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Labyrinth

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Baš zato traže da dr.opće prakse popiše sve na obrazac i sve kopije ovjeri od zadnjeg vještačenja u mirovinskom.Dobit možete 20/80 ili 30/70.Pošto niste dragovoljac mirovina Vam se računa po 1,50 faktoru za izračun.
 2. Možda čovjek osim PTSP-a ima drugih dijagnoza pa misli da će utjecati negativno na omjer.?
 3. Vi ste predali zahtjev za ponovni izračun mirovine.Za omjer rat-ostalo mora Vam liječnik opće prakse ispunit zahtjev za ponovno vještačenje.Sa kojim ste bolestima dijagnozama otišli u mirovinu?Koje bolesti imate sada?Ako ste u međuvremenu sa starenjem skupili još koju bolest dijagnozu može Vam i odmoći za povečanje udjela u omjeru u korist rata.Znači sve se bolesti gledaju koje su upisane kod doktorice opće prakse.
 4. Pitaj pravnika u mirovinskom.To ne zna niko za stare umirovljenike i HRVI kako će biti.Morat ćeš ponovo na komisiju i u mirovinsko sa rješenjem HRVI trajno.Možda priznaju.
 5. Imao bi oko 4200 kn ako imaš status dragovoljca.Ako ne onda manja mirovina.
 6. Po ovome pravilniku za PTSP 30% je maksimalno u mirovinskom.Osim ako branitelj nema još neke dijagnoze vezane uz sudjelovanje u Domovinskom ratu.
 7. To znaći manje od 20 posto.Nema invalidnosti.
 8. Sve je meni jasno buda2.Samo me malo iznenađuje DLP za rvi obavlja reviziju u Tvrtkovoj.Tek žalbu rješava Ministarstvo branitelja.A omjer rat mir odmah nakon prvostupanjske rješava Ministarstvo branitelja.
×
×
 • Napravi novi...