Jump to content

Labyrinth

Korisnik
 • Broj objava

  23
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Labyrinth

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pitaj pravnika u mirovinskom.To ne zna niko za stare umirovljenike i HRVI kako će biti.Morat ćeš ponovo na komisiju i u mirovinsko sa rješenjem HRVI trajno.Možda priznaju.
 2. Imao bi oko 4200 kn ako imaš status dragovoljca.Ako ne onda manja mirovina.
 3. Po ovome pravilniku za PTSP 30% je maksimalno u mirovinskom.Osim ako branitelj nema još neke dijagnoze vezane uz sudjelovanje u Domovinskom ratu.
 4. To znaći manje od 20 posto.Nema invalidnosti.
 5. Sve je meni jasno buda2.Samo me malo iznenađuje DLP za rvi obavlja reviziju u Tvrtkovoj.Tek žalbu rješava Ministarstvo branitelja.A omjer rat mir odmah nakon prvostupanjske rješava Ministarstvo branitelja.
 6. PTSP nije kod svih isti.Zato i postoje 4 vrste PTSP.238 a,b,c,d.To ovisi o više razloga.Dugotrajnost bolesti i liječenja.Pa i tko je i u kojoj bolnici dijagnosticirao PTSP.
 7. Ministarstvo branitelja i vještaci imaju uvid u zdravstveni karton svakog branitelja pogotovo invalida.Tako da znaju koje je bolesti branitelj imao prije rata,u ratu i poslije rata.
 8. Jel stvarno istina da branitelji bez statusa HRVI samo do 31.12.2018 mogu podnijeti zahtjev za priznavanje invalidnosti?
 9. Maro jesi dobila drugostupanjsko rješenje po drugi put za HRVI?
 10. Šanse su onakve kakve imate dokaze.Sve ovisi o dokazima kojima raspolažete.
 11. Poštovani Šime,HZMO je prije dva tjedna predao na vještačenje.To znači da su službenim putem kompletirali Vaš spis.Trazili su potvrde o statusu branitelja i dragovoljca ako ga imate.Tražili su službenim putem i Vaš ratni put.Staž i te stvari.Sad samo čekate poziv od doktora vještaka za vještačenje što može i potrajati mislim da ispod 5-6 mjeseci ništa od vještačenja.Jedan doktor vještači.Nakon toga Vaš predmet ide na reviziju u Zg.To rješe bez Vas.Sretno!
×
×
 • Napravi novi...