Jump to content

Labyrinth

Korisnik
 • Broj objava

  35
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Labyrinth

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala ti Skywalker007 na brzom odgovoru
 2. Utvđeno je da je imenovanom organizam oštećen za 30%~stalno,cijeneći invaliditet imenovanog temeljem bolesti PTSP,T238d i T 141 uz čl.10. Šta je T 141 i čl.10.?
 3. Poštovani Cobra5 jel ste pisali žalbu ministarstvu branitelja i jesu li Vas osobno pozvali na vještačenje u Zagreb?
 4. Jel dobio privremeno pozitivno rješenje za HRVI?To mora potvrditi i drugostupanjska komisija.Na rješenju će pisati jel 20% ili 30% ili manje od 20% što na žalost najviše dodjeljuju.Kad bi i imao sada trajno rješenje opet bi potrajalo.To je velika procedura.Dr.opće prakse treba napisati obrazac 1-IN.Pa vi to sa svom medicinskom dokumentacijom i rješenjem o trajnom HRVI trebate poslati u HZMO.Pa čeka prvostupanjsku komisiju.Onda čeka drugostupanjsku i reviziji Ministarstva branitelja.Tek onda ako prođe sve te komisije dobija rješenje.Rješenje svakako dobija i ako ne prođe.Oko godinu dana traje i
 5. Poštovana,jel ste Vi sigurna da će Vaš otac dobiti HRVI trajno?Za trajno se tri puta mora izlaziti na vještačenje.
 6. Koliko dugo traje spor na Upravnom sudu u Osijeku?
 7. Baš zato traže da dr.opće prakse popiše sve na obrazac i sve kopije ovjeri od zadnjeg vještačenja u mirovinskom.Dobit možete 20/80 ili 30/70.Pošto niste dragovoljac mirovina Vam se računa po 1,50 faktoru za izračun.
 8. Možda čovjek osim PTSP-a ima drugih dijagnoza pa misli da će utjecati negativno na omjer.?
 9. Vi ste predali zahtjev za ponovni izračun mirovine.Za omjer rat-ostalo mora Vam liječnik opće prakse ispunit zahtjev za ponovno vještačenje.Sa kojim ste bolestima dijagnozama otišli u mirovinu?Koje bolesti imate sada?Ako ste u međuvremenu sa starenjem skupili još koju bolest dijagnozu može Vam i odmoći za povečanje udjela u omjeru u korist rata.Znači sve se bolesti gledaju koje su upisane kod doktorice opće prakse.
 10. Pitaj pravnika u mirovinskom.To ne zna niko za stare umirovljenike i HRVI kako će biti.Morat ćeš ponovo na komisiju i u mirovinsko sa rješenjem HRVI trajno.Možda priznaju.
 11. Imao bi oko 4200 kn ako imaš status dragovoljca.Ako ne onda manja mirovina.
 12. Po ovome pravilniku za PTSP 30% je maksimalno u mirovinskom.Osim ako branitelj nema još neke dijagnoze vezane uz sudjelovanje u Domovinskom ratu.
×
×
 • Napravi novi...