Jump to content

Labyrinth

Korisnik
 • Broj objava

  19
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je Labyrinth objavio

 1. To znaći manje od 20 posto.Nema invalidnosti.
 2. Sve je meni jasno buda2.Samo me malo iznenađuje DLP za rvi obavlja reviziju u Tvrtkovoj.Tek žalbu rješava Ministarstvo branitelja.A omjer rat mir odmah nakon prvostupanjske rješava Ministarstvo branitelja.
 3. PTSP nije kod svih isti.Zato i postoje 4 vrste PTSP.238 a,b,c,d.To ovisi o više razloga.Dugotrajnost bolesti i liječenja.Pa i tko je i u kojoj bolnici dijagnosticirao PTSP.
 4. Ministarstvo branitelja i vještaci imaju uvid u zdravstveni karton svakog branitelja pogotovo invalida.Tako da znaju koje je bolesti branitelj imao prije rata,u ratu i poslije rata.
 5. Jel stvarno istina da branitelji bez statusa HRVI samo do 31.12.2018 mogu podnijeti zahtjev za priznavanje invalidnosti?
 6. Maro jesi dobila drugostupanjsko rješenje po drugi put za HRVI?
 7. Šanse su onakve kakve imate dokaze.Sve ovisi o dokazima kojima raspolažete.
 8. Poštovani Šime,HZMO je prije dva tjedna predao na vještačenje.To znači da su službenim putem kompletirali Vaš spis.Trazili su potvrde o statusu branitelja i dragovoljca ako ga imate.Tražili su službenim putem i Vaš ratni put.Staž i te stvari.Sad samo čekate poziv od doktora vještaka za vještačenje što može i potrajati mislim da ispod 5-6 mjeseci ništa od vještačenja.Jedan doktor vještači.Nakon toga Vaš predmet ide na reviziju u Zg.To rješe bez Vas.Sretno!
 9. Poštovani Kira jel ste u mirovini?Šta bi vam donio status dragovoljca?
 10. Sve nas vještače u mirovinskom doktori koji nisu psihijatri.Neko sa 20% HRVI-a dobije u mirovinskom vještačenju100% opću rat.Neko 50/50.
 11. Frabato potpuno Vas razumijem.Vi imate 40% HRVI-a i sa razlogom pitate kako Vam je omjer u mirovinskom 30/70.Dok drugi imaju manji HRVI a veći omjer u mirovinskom.Kako to?Jel ima kakav pravilnik po kojem vještače u mirovinskom?
 12. Vještaci su započeli vještačiti invalidnine za HRVI.Za invalidske mirovine u ovoj godini to ne znam.
 13. Morate pokazati svome psihijatru nalaz iz dnevne bolnice.To što piše poboljšanje u jednom trenutku ne znači ništa.Vi ste već prošli 2- puta prvostupanjsku i sada za koji dan će Vam to drugostupanjska potvrditi.Svakako Vam je ta dnevna nakon komisije pa na drugostupanjskoj nemaju uvid u zadnje dnevno liječenje.Čekajte za sada poštara da donese drugostupanjsko rješenje i opustite se.
 14. Tako je Maro!Što Vam znači to rješenje da ga tako nestrpljivo čekate?Samo da Vas utješim ne znam za slučaj da nekome nisu potvrdili prvostupanjski nalaz i mišljenje nakon drugog puta.Tako da nemate se šta brinuti.
 15. Poštovani Kompa,Jako dugo pratim Legalis.Znam da si jako dobro upoznat sa pravima branitelja.Zis je za sada najbolji u tumačenju novog zakona o braniteljima.Sada na prvostupanjskoj nema čuvara iza leđa.Bude se od 15 minuta na duže u kancelariji.Može se popričati o predmetu i pitati što Vas zanima.Nalaz i rješenje više ne šalju kući nakon prvostupanjske.Odmah šalju na drugostupanjsku u Zagreb na reviziju.Nakon revizije koja traje točno mjesec dana.Najbliži ured po mjestu stanovanja šalje kući-1.stupanjski i 2.stupanjski nalaz i mišljenje.Normalno i rješenje!
×
×
 • Napravi novi...