Jump to content

DanP

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Super..puno ste mi pomogli..hvala Vam puno
  2. Plan je ispunjen i potpisan. Treba ga samo predati jos Koliko se cirka ceka da sve to bude sluzbeno tj da budemo i sluzbeno rastavljeni ? To ovisi o sudu ili o tome koliko se njima da to brzo rijesavati ? Mislim ja cu sve to naravno i njih pitat itamo,ali da bar budem malo pametnija kad odem..
  3. Da li ce biti problema ako se ne uspijemo dogovorit oko tog savjetovanja ? Najveci problem je sto je bivsi po cijele dane na terenu po Hr i samo je vikendom doma..
  4. Pozdrav..imam pitanja,ali na internetu ne nalazim odgovore.. Da li alimentacija bas mora biti ona minimalna za dijete od 5 god ili se roditelji mogu sami dogovoriti o iznosu alimentacije ako zele ? Da li je savjetovanje prije razvoda obavezno ili ne ? Radi se o sporazumnom razvodu,bivsi i ja smo se sve izdogovarali i sa svim se slozili ali za ovo nismo sigurni jer ne nalazimo odgovore.. Hvala..
  5. Ako je tako zasto su mi rekli da je razlog ta nedjelja tj razmak izmedu starog i novog posla ? Cini mi se kao da ni oni neznaju onda ..
  6. Pozdrav,trazila sam slicnu temu ali nisam bila sigurna kamo postavit ovo pitanje. Imam problem i trazila sam svukuda po internetu i ne mogu nigdje nac konkretan odgovor, Situacija je ovakva: kod bivseg poslodavca sam radila 4 godine na ugovoru za stalno,nakon pronalaska boljeg radnog mjesta ja dajem otkaz i prelazim na novo mjesto..bivsi poslodavac me odjavljuje u subotu,a novi poslodavac me prijavljuje u ponedjeljak i sad nazalost zbog manjka posla na novom poslu meni se ne produzuje ugovor nakon 3 mjeseca rada. Ja se redovno prijavim na biro,predam sve potrebne papire ukljucujuci i papire za novcanu naknadu..posto radim bez prestanka 9 mjeseci prije biroa i zbog prekida radnog odnosa ne mojom krivnjom meni se govori da cu imat 70% od place prva 3 mjeseca. Dolazi rjesenje za naknadu,a na rjesenju pise da nemam pravo na punu naknadu tj. 70% od place nego na minimalnu naknadu,na moj upit u pravnoj sluzbi dobijem odgovor da je to zato jer sam imala prekid tj. onu nedjelju kad nisam bila prijavljena. Znaci moje pitanje je koliko razmaka po zakonu minimalno smije bit izmedu starog i novog posla u ovoj situaciji i da li je moguce da oni racunaju i neradni dan tj. nedjelju kad se po pravilima ne moze prijavljivat i odjavljivat radnika (osim ako sam u krivu) za tu naknadu ? Nadam se da ste razumjeli sta zelim pitat..unaprijed hvala na odgovoru..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija