Jump to content

keka_0

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala na odgovoru.Bunilo me jedino to sto nije bila upisana na vozackoj zabrana.
  2. Ali ako je vozacka dojdeljena na odredeni rok onda bi i pisalo na njoj zbog cega je izdana na tako kratki rok, ali meni ne pise nikakvo ogranicenje na zadnjoj strani vozacke.
  3. Pozdrav Znam da nije u opisu teme, ali neznam gdje da stavim. Prije 3 godine sam napuhao 2,58 i nakon izvanrednog ljecnickog dobio vozacku na 3 godine. Zanima me dali trebam ici ponovno na ljecnicki prije produzivanja vozacke posto nemam zapisanu nikakvu zabranu na vozackoj.
  4. Pozdrav.Samo da javim da nakon mjesec dana od prigovora dobivam presudu u kojoj nije smanjena novcana kazna, ali je ukinuta mjera zabrane upravljanja B kategorijom. U prigovoru sam priznao krivnju, iskazao kajanje zbog prekrsaja i prilozio alkotest 0,0 promila i ugovor o radu gdje je navedeno da radim 3 smjene 7 dana u tjednu sto su i uzeli u olakotnu okolnost. Hvala svima na pomoci.
  5. Hvala na brzom odgovoru. Na koji nacin vracaju novac?Uplatom na racun? Na ispravku pise da nemam pravo zalbe temeljem cl. 186. st. 3 prekrsajnog zakona. To je samo da nemam pravo zalbe da su zaboravili upisati zabranu?
  6. Postovani Primio sam prekrsajni nalog sa novcanom kaznom sa kojom sam se slozio i uplatio 2/3 u roku od 8 dana. Danas dobivam ispravak u kojem je i zabrana upravljanja koje nije bilo u prvom nalogu. Imam li se pravo zaliti na zabranu posto je kazna vec uplacena?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija