Jump to content

Kata81

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Kata81 objavio

  1. Ovrhu na novcanim sredstvima koju provodi Fina.Sa place mi se ne skida nista jer imam kredit koji ima prednost naplate.Sada ce mi sjesti na ovrseni racun novac od preplate kredita.Zanima me hoce li sav novac otici na otplatu ovrhe(sto bih htjela) ili ce Fina uzeti dio za neke svoje troskove,a ostatak ide na ovrhu?
  2. Ako mi na racun koji je ovrsen sjednu neka sredstva,idu li sva automatski u otplatu blokade ili dio uzme fina,a ostatak ide u otplatu duga,hvala?!
  3. Visina duga je 18500kn,kamate i troskovi ovrsnog postupka su iznos popeli na 22000kn.Imam samo kredit pa njih i to je to.
  4. Citam po forumima da su ljudi bez ikakve uplste bili ovrseni i po par godina od strane Dinersa i da je on nsjcesce onda prodavao dug kucama poput eosa.Mislite li da bi nakon 10mj neuplacivanja odlucili odmah pokrenuti ovrhu na pokretninama.
  5. A auto se ne može gledati kao bracna stecevina?Ispricavam se sto gnjavim,ali nitko mi do sada nije dao ovako k9nkretne odgovore kao vi,hvala
  6. Hvala vam na detaljnom odgovoru.S obzirom da živimo kod muževih roditelja u kuci,zajedno s njima,ne bi mi bilo bas zgodno da mi netko dolazi plijeniti imovinu.Ako slucajno do toga i dođe,ne postoji nikakva mogucnost da popisuju svekrvine stvari,samo ono sto je u "nasem" (citava nekretnina je na svekrvi)dijelu kuce??iako citajuc ovaj clanak sto ste mi rekli 135,nema se bas puno toga onda za uzeti.
  7. Fina mi vec je blokirala sve racune,tekuci i ziro koji imam.Ovrha je osla na finu i ona je blokirala sve racune na moje ime.Ovrha glasi samo na moje ime.Hvala Vam puno na odgovoru.
  8. Automobil je na mužu,a ne razumijem na kojim to svim računima.Imam samo jedan račun otvoren i to je taj na koji primam placu.Da,morali bi cekati 9 godina,a znate li mozda sto to tocno od pokretnina mogu uzeti.Odnosno sto je izuzeto od moguce ovrhe.I sto ako je vrijednost automobila znatno veca od iznosa vrijednosti ovrhe?
  9. Molila bih pouzdan odgovor,imam ovrhu dinersa koja je sjela na primanja u 1mj ove godine.Kako vec imam kredit(administrativnom zabranom) i on ima prednost naplate,ovrha je stavljena u red cekanja za naplatu.Do sada nisam uspjela nista uplatiti na taj racun,ali u planu mi je od nove godine krenuti da se toga sto prije rijesim.Zanima me moze li diners pokrenuti jos nesto protiv mene za naplatu duga.Nekretninu nemam. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija