Jump to content

suzanakikiriki

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je suzanakikiriki objavio

  1. Hvala na odgovoru. Pokušali smo saznati nešto više o njenom zaposlenju, ali saznali smo samo to da unazad 6 mjeseci radi kod već trećeg poslodavca i to neprijavljena. To je vjerojatno na nagovor njene majke, na taj način i zaradi plaći i dobija alimentaciju. Samo ne znam kako se ti svi poslodavci usude zapošljavati na taj način.
  2. Hvala na odgovoru. Da li to znači da ako nema dokaze da je ona zaposlena mora i dalje plaćati? Njegova bivša žena svaki mjesec pošalje poruku i pita kad će platiti a ne želi mu dati nikakve podatke o kćeri, niti kćer kontaktira s njim (majka joj je branila susrete s ocem kad je bila mlađa pa sad kći i sama više ne želi kontaktirati sa njim).
  3. Molim za savjet. Moj suprug je nakon rastave uredno plaćao alimentaciju bivšoj supruzi za kćer. Svoju rodnu kuću vrijednosti oko 100 000 eura darovnim ugovorom ostavio je bivšoj ženi da ima uvjete za odgoj kćeri. Kad se razbolio i ostao bez posla neko vrijeme nije plaćao alimentaciju. Dobio je uvjetnu kaznu 8 mj zatvora. Sada je već skoro isplatio dug, ne zna točno koliko je još ostalo, ali još vrlo malo. Kćer je punoljetna i zaposlena unazad 6 mjeseci. Podatke o zaposlenosti kćeri je dobio slučajno od poznanika. Šta sada? Do kada da plaća svaki mjesec? Kako se riješiti te uvjetne kazne?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija