Jump to content

Zoran888

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Zoran888 objavio

  1. Žalili smo se gradu Samoboru, bez rezultata, a inspektorica iz sanitarne nam je odgovorila da buka od sportskih igrališta izuzeta iz zakona o zaštiti od buke. Pripremamo tužbu jet druge izgleda nema.
  2. Ne znam u koju grupu da ovo svrstam, pa molim admina da prebaci u pripadnu grupu. Grad Samobor je proširivao školska igrališta. Tako je osvanulo igralište 5 m od međe. Buka je nesnosna. Mjerili smo buku kod ovlaštene firme, buka je iznad dozvoljene. Sanitarna inspekcija kaže da su sportske aktivnosti izvan Zakona o zaštiti od buke, a Ministarstvo zdravstva nas upućuje na komunalnog redara koji kaže da je buka u ingerenciji sanitarne. U uvjetima gradnje grada Samobora nema minimalne udaljenosti igrališta od međe. Ima li kakav pravilnik kojim je to propisano? Kome da se više žalimo? Hvala
  3. Zoran888

    Ograda

    Susjed je popločio dvorište i naslonio kocke na moj parapet. Tako ne mogu promijeniti ugradu a da njemu ne oštetim popločenje, niti mogu staviti običnu ogradu sa stupovima i žicom, nego moram napraviti ponovno parapet da se njegovo popločenje naslanja na njega. Ima li kakav pravinik ili zakon po kojem bi on bio dužan ostaviti određeni prostor između završetka popločenja i ograde (drugi susjedi su tako napravili). Naravno, popločenje bez pitanja da li se smije nasloniti na moj parapet. I još k tome, kako je nasipao dvorište, popločenje dođe do pola visine parapeta.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija