Jump to content

636ninja

Korisnik
 • Broj objava

  20
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O 636ninja

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

165 pregleda profila
 1. Ja imam sličan slučaj. Slao sam poruke prijateljici gdje sam loše pisao o trećoj osobi, ali sve je bila istina. To se može okarakterizirati kao kleveta ili sramoćenje na osnovu čega me ta osoba može tužiti. Ali teoretski je moguće da je netko drugi pisao sa mog mibitela pa zato ne kužim kako to može biti dokaz na sudu?
 2. Pozdrav! Molim savjet. Imam informaciju da mogu biti tužen za klevetu. Kad sam saznao da sad moj vec bivsi prijatelj trosi kokain što je i istina, u nekoliko navrata sam svojoj prijateljici savjetovao porukama da se makne iz tog drustva iz straha za nju. Istu stvar sam rekao i njezinim roditeljima. Medjutim, ona je jos uvijek tamo a on mi prijeti fizičkim napadom i tužbom protiv mene. Molim savjet i koje moguće posljedice mogu imati. Hvala!
 3. 636ninja

  Izmjena oporuke

  Znači, radi se samo o stanu od oko 90 m2 koji glasi na oca dva auta koji su u njegovom vlasnistvu. Kako sam shvatio otac moze napraviti takvu oporuku da sinu ne ostane nista? Cak nema ni pravo na nuzni dio?
 4. Situacija. Sin čiji su se roditelji rastali ima 25 god i prijavljen je na adresi od oca ali živi kod majke pošto ne želi biti u istom stanu u kojem je i osoba s kojom živi njegov otac. Došlo je do prepirke i otac je rekao sinu da će ga se odreći, da mu vrati ključeve od stana i da će promijeniti oporuku tako da mu ništa ne ostane u nasljeđe. Sad me zanima da li je to moguće i koja prava ima sin? Da li mu ostaje bar nužni dio i koliko on iznosi?
 5. Ovaj nema ništa od toga ali je sposoban svašta napraviti sebi u korist.
 6. Kad samo zamislim koje cifre odu na te lažnjake pa to su drame! I ne vidim kakve interese i koristi ima država od toga a jako dobro znaju da postoje lažnjaci i prevaranti i za neke se točno zna koji su.
 7. Meni je svejedno, kaj se mene tiče ne mora biti anonimno. Tog lika poznam skoro 30 god i cijeli život samo mulja,petlja i vara. Pa me ždere to kaj ja moram raditi pa se meni i svima nama uzima da bi se takvim neradnicima i prevarantima mogle dati penzije.
 8. Znači, s kaznenom prijavom idem na murju ili na neki općinski sud? I da li me netko od tih kome to prijavim obavjesti o ishodu, tj. da li je postupak pokrenut?
 9. Pa ne prijavljuje ga ona nego ja. I nije nikakva osveta u pitanju.
 10. Oboje ih poznam još od djetinstva tak da nena razlog sumnji. Tak da to sa mirovinom nije ništa čudno.
 11. Znam sve u detalje. A i čovjeka poznam još i prije rata. A sve te detalje mi je rekla njegova žena,sad već bivša tak da su sve informacije 100% točne. Ponavljam, najveći problem je u tome što se on nije liječio prije rata tako da ne vjerujem da postoji dokumentacija ali isto tako može se dokazati da se ta bolest nije dogodila u ratu nego prije jer sporo napreduje.
 12. Problem je u tome što je dotični bio boestan prije rata ali nije liječio pa možda ne postoji zdravstvena dokumentacija o tome. Radi se o nekom okoštavanju zglobova,a ta bolest se ne dogadja preko noći već je to dugotrajan proces koji je počeo prije rata ali uz pomoć nadređenog i mita, ispalo je da se to dogodilo u vojsci.
 13. Žalosno da nama koji radimo uzimaju da bi mogli dati tim prevarantima. Iako znam sve gdje je dotični bio i kakvu "bolest" ima i od kad traje. Ta bolest nema veze sa ratom, pojavila se davno prije ali ispada da ju je dobio u ratu. Petar, a kome si prijavio? Budem i ja bez obzira na ishod.
 14. Pozdrav! Zanima me da li tko zna gdje se može prijaviti lažnog ratnog invalida i koje su šanse da se dotični kazni, tj. da mu se skine taj status invalida i naravno da vrati svu mirovinu nezakonito stečenu. Hvala!
 15. Ok, pokušat ću nešto da bar dobije uvjetno pa da se osiguram da to neće raditi ubuduće.
×
×
 • Napravi novi...