Jump to content

dklescik

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na očevidniku iz FINE piše da je ovrhovoditeljev račun zatvoren. Danas sam provjerila i vlasnik firme je umro 25.11.2016. gd. Budući da nema djece pretpostavljam da je firmu preuzeo njegov nećak i otvorio novi žiro račun na svoje ime. Tvrtka nije brisana iz registra, jedino ako ne čeka da je država sama obriše po sili zakona nakon tri godine. Moram pronaći negdje te informacije.
  2. ovrha glasi na mene. Sve ovršne isprave su na mene i moj obrt koji je zatvoren 2011. OVA TVRTKA IMA SUDSKU NAGODBU KOJA GLASI NA MENE .sudska nagodba je iz 2013. Ovo je sad novi postupak gdje oni traže po obiteljskom zakonu da se i o ovrši. Ročište je zakazano za 9.1. za dokaz da se ga ovrši je zajedničko kučanstvo i potvrda o braku, kako su naveli u tužbenom prijedlogu.- članak 36 obiteljskog zakona. Traže pola njegove plaće - sve što smatraju bračnom stečevinom i polovicu kuće koja glasi na mene.
  3. Poštovani, putem Fine skidaju mi dio plaće po ovrsi. Po izvidu iz Fine piše da je račun te tvrtke zatvoren. Da li i dalje moraju skidati po ovrsi ili se može tražiti da se to makne jer je račun tvrtke zatvoren?
  4. Poštovani, imala sam obrt . Nisam se uspjela naplatiti i obrt je ostao u dugovima. Blokirana sam neprekidno 2300 dana. Sa jednim od bivših poslovnih partenera imam sudsku nagodbu u kojoj se ne spominje moj muž. Njih sam plaćala prema nagodbi sve do lane. Ta firma je pokrekuna tužbu za mene i mog muža tražeći da se moj muž ovrši i vraća moj dug prema nekim točakama obitejskog zakona. Moj muž nije radio nikada u obrtu niti je imao ovlasti . Ja sam jedini vlasnik obrta. Ja trenutno ne radim, osim sezonskih poslova. Oni su treći na listi na Fini i traže naćin kako da se naplate. Da li je to moguće da mi ovrše muža' i ako je kako da se spasim od ovog jer ja nemam novaca za odvjetnike.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija