Jump to content

dejanturk

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. A s koliko se mogu izvuć minimalno i uz malo sreće, nikad nisam bio kažnjavan za ništa, čak ni za pojas do sad. Jel to nekakva i kolika pozitivna stvar. Hvala.
 2. I to je to.... Al radi se o tome da imam isti takav slučaj od 11 mjeseca prošle godine, sad imam sud u 7 mjesecu. Znači identično sve, samo sad opet isto. Zato se i bojim toga, jer taman ću dobit rješenje i kaznu za ono prije, pa ću morat opet ić za isto Koje su sankcije i kazne za 2 put, za ponavljenje tog istog prekršaja.
 3. Dobio sam zapisnik o ispitivanju prisutnosti alkohola, opojnih droga..., neku obavjest da će protiv mene bit pokrenut optužni prijedlog za počinjeni prekršaj, te obavijest o oduzimanju vozačke dozvole na 12 sati. Znači 3 papira.
 4. Pozdrav. Jedan savjet, il pomoć ako je moguće. Za vrijeme vožnje zaustavljen sam od strane prometne policije. Nakon one uobičajne procedure kontrola prometa, vozačku prometnu molim.....itd. Jeste konzumirali alkohol, nešto drugo..ja kažem popio sam 3-4 velike pive tokom cjelog dana, jeste konzumirali nešto od opojnih droga....kažem bio na nekom rođendanu prije par dana i pušio sam marihuanu. Dva policijska službenika su se udaljila od mog auta, vratili se za oko 2 min i odlucili me testirat na drogu. Ja sam naravno pristao, test je bio pozitivan na thc, odnos
 5. Pozdrav, ja sam novi na forumu, pa ako je bilo kako moguće mala pomoć. Zaustavila me prometna policija, kao i svaki put isto, kontrola prometa.... Nakon toga upitao me policijski službenik, dal sam konzumirao alkohol, opojna sredstva. Rekao sam mu da sam popio jednu pivu prihe 2-3 sata, a drogu nisam konzumirao. Da provjerimo, alkohol 0.14 sta je u dozvoljenim kolicinama. E sad ovo drugo, test za drogu pozitivan, prije 2-3 dana sam bio kod prijatelja i popusio jedan đoint s njim, makar inace ne pusim matihuanu a niti obicni duhan. Kako ja nisam znao da ce se to od prihe 3 dan
×
×
 • Napravi novi...