Jump to content

kg1991

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kg1991 objavio

  1. Crvena prijava je automatski podnesena pri dolasku policije na hitnu. Pocinitelj je poznat, njegova argument je da je to napravio u samoobrani. Sto mu nepije vode jer imam svjedoke koji mogu reci da nisam bio agresivne naravi. Vidite ja samo zelim naplatiti troskove lijecenje, u ovome slucaju 2 prednja zuba sto nije jefitno pogotovo u ovome periodu a i samo saznanje da ni kriv ni duzan sam ostao bez njih te da ih bez tuzbe moram sam financirati i nije bas ok.
  2. Hvala lijepo na preciznim odgovorima. Vidite situacija je veoma delikatna, naime s pociniteljom nije progovorena nijedna rijec s moje strane. U njegov obrt sam dosao objedovati a to sto su moje kolege ili neka treca strana isprovocirale njegove radnike. Ja za njih ne mogu odgovarati. Pocinitelj vjerojatno ima objekat pod video nadzorom sto se moze provjeriti. On je dosao vrlo vjerovatno na njihov poziv te cekao vani dok izadjemo, prilikom izlaska na neki njegov sud ja sam zadobio udarac u glavu. Izbijajuci mi tako dva prednja zuba i 3 sava na gornjoj usni. Imam ljenicku dokumentaciju naravno. Slazem se da bi bilo najbolje otici do odvjetnika, ali evo jos jednom zahvaljujem na strucnim i objektivnim odgovorima tj. pravnim.
  3. Policija je bila i uzela izvjestaje od svjedoka, nitko nije puhao a u ljenickim papirima pise da sam bio alkoholiziran sto i je istina. Petak navecer isli smo pojesti nesto s obzirom da smo popili. Nekakav savjet mozda da li da se upustam i daljnu tuzbu ili .. Hvala lijepo.
  4. Lijep pozdrav, Naime neki dan sam zadobio lakse tjelesne ozljede ( imam potvrdu iz hitne) od strane vlasnika jednog obrta jer je zadobio poziv od svojih radnika da netko remeti mir u njegovome obrtu. Mir je bio remetit od strane moga kolege na upit kad ce njegovi cevapi biti gotovi i za koliko. Nakon izlaska iz obrta zadobio sam direkt udarac u glavu (predjelu usta), dva zuba su mi polomljena i usnica sivana na 3 mjesta. Pokusao sam to rjesiti telefonskim razgovorom s njim na lijep nacin no naravno on nezeli snositi troskove lijecenja. Moje pitanje je da li on ima sanse na sudu iako svoje zaposlenike navede na svoju pricu da se on branio. Naravno moje kolege svjedoce istinu tj. moju pricu da sam napadnut bez jasnog povoda. Molim savjet, hvala lijepo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija