Jump to content

Karmela82

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Karmela82

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pozdrav! Firma u kojoj radim nije slala mailove pretplatnicima newslettera sa GDPR-om kada je bilo vrijeme za to jer, website nije radio te se newsletter u to vrijeme nije niti koristio. Sada je stranica osposobljena no, nismo sigurni možemo li sada svima sa liste poslati newsletter sa GDPR-om ili se moraju skupljati svi pretplatnici ispočetka? Ima li negdje propisana kazna ako se to napravi? Jeli uopće zabranjeno ili je onaj rok bio čisto da se ljudi natjeraju da u nekom doglednom roku poduzmu potrebne korake? Ako nitko ne zna odgovor molila bih neku preporuku gdje mogu postav
 2. Dobila sam na uvid Pravilnik o radu od firme i tamo zaista piše da se može dobiti "jedan slobodan dan za selidbu u drugi grad". Pročitala sam na netu i općeniti Zakon o radu i ne mogu procijeniti da li je ta odredba pravilnika firme u kojoj radim u skladu sa zakonom ili ne. Taj dio nije definiran. A još ne jasnije mi je to što sam taj pravilnik trebala čitati u uredu računovodstva te ga nisam smjela odnijeti u svoj ured kako bi ga pročitala u miru.
 3. Poštovani, tražila sam plaćeni slobodan dan u firni za selidbu no, ispostavilo se da mi dopuštaju jedan dan isključivo u slučaju selidbe u drugi grad. Kažu da je to u skladu sa zakonom pa me zanima da li je to istina? Da li mogu sami interno regulirati slobodan dan u skladu s mjestom selidbe? Unaprijed zahvaljujem!
×
×
 • Napravi novi...