Jump to content

Karmela82

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Karmela82 objavio

  1. Pozdrav! Firma u kojoj radim nije slala mailove pretplatnicima newslettera sa GDPR-om kada je bilo vrijeme za to jer, website nije radio te se newsletter u to vrijeme nije niti koristio. Sada je stranica osposobljena no, nismo sigurni možemo li sada svima sa liste poslati newsletter sa GDPR-om ili se moraju skupljati svi pretplatnici ispočetka? Ima li negdje propisana kazna ako se to napravi? Jeli uopće zabranjeno ili je onaj rok bio čisto da se ljudi natjeraju da u nekom doglednom roku poduzmu potrebne korake? Ako nitko ne zna odgovor molila bih neku preporuku gdje mogu postaviti ovakvo pitanje? Hvala!
  2. Dobila sam na uvid Pravilnik o radu od firme i tamo zaista piše da se može dobiti "jedan slobodan dan za selidbu u drugi grad". Pročitala sam na netu i općeniti Zakon o radu i ne mogu procijeniti da li je ta odredba pravilnika firme u kojoj radim u skladu sa zakonom ili ne. Taj dio nije definiran. A još ne jasnije mi je to što sam taj pravilnik trebala čitati u uredu računovodstva te ga nisam smjela odnijeti u svoj ured kako bi ga pročitala u miru.
  3. Poštovani, tražila sam plaćeni slobodan dan u firni za selidbu no, ispostavilo se da mi dopuštaju jedan dan isključivo u slučaju selidbe u drugi grad. Kažu da je to u skladu sa zakonom pa me zanima da li je to istina? Da li mogu sami interno regulirati slobodan dan u skladu s mjestom selidbe? Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija