Jump to content

NikolinaPi

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je NikolinaPi objavio

  1. Super. Hvala puno! A koliko ugovora originalnih trebamo onda?
  2. Postovani, Djed bi mi darovao nekretninu i sad me zanima sta i kako to ide? Da li je dovoljno kupiti darovni ugovor i ovjeriti kod javnog biljeznika ili bi trebali ipak kod odvjetnika i koliko to sve kosta? Djed zeli osigurati mene poslije smrti jer ima problema s mojim ocem. Unaprijed hvala na odgovorima i pomoci.
  3. Sve je rijeseno kako treba. Hvala vam jos jednom na savjetima.
  4. Hvala vam puno na odgovoru. Sto se tice godisnjeg on ionako ide pod otkazni rok tako da mi je to svejedno. A sto se tice otpremnine ja sam sebi izracunala koliko trebam dobiti al ako oni kazu da nije tako neznam kome se obratiti da sam ja u pravu? Sutra moram ici potpisati pa se moram pripremiti na sve.
  5. Postovani trebam potvrdjene informacije u vezi sljedeceg. U 5.mj 2016. sam otisla na komplikacije u trudnoci,porodiljni mi je trajao do 1. mj 2018 g. te sam od tada na njegi djeteta koja zavrsava sa 31.12.2018.g U medjuvremenu nisam koristila go iz 2016,2017 i 2018. g. U firmi sam prijavljena na neodredjeno skoro 10 godina i sad me ceka poslovno uvjetovani otkaz. Mene zanima koji sve godisnji imam pravo koristiti i koliko traje moj otkazni rok i da li imam jos kojih prava? Hvala svima unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija