Jump to content

Mirkosan

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mirkosan objavio

  1. U postupku sam razvoda. Ni prvi ni zadnji. CZSS naravno,prema tradiciji u RH sva moguća prava daje majci. Uvidom u spis, djelatnica centra psihologinja umeče izjavu da se ja kao stranka u postupku nisam odazvao na dogovoreni sastanak,razgovor iako ga nisam ni imao zakazanim. Iz meilova je vidljiva kako je ista napisala da ukoliko postoji moja potreba za dolazak ili ja smatram kako trebam doći na razgovor,da potvrdim svoj dolazak. Ja se smatram normalnim niti sam imao u datom trenutku potrebu za razgovor sa istom, niti sam joj potvrdio termin. Kako bi sebe ogradila i mene oca predstavila kao nekoga tko se ne drži dogovora ili kao nekog ne odgovornog, podmetnula je u spis netočnu i lažnu izjavu. Dali ja mogu tražiti da se to makne ili pozvat se na neki zakon koji ju sprječava na podmetanje takvih stvari?!! Ovakve stvari mogu se bez moga znanja kotrljati i raditi kad god im paše!! Unapežeijed hvala!
  2. Nisam nikada zaprimio na kućnu adresu niti sam preuzeo pismeno jer sam bil na bolovanju. Postojanje povjerenika za informiranje je isto tako tajna, zakonska osnova je tu ali eto... trebao bi postojati... Kada se pošalje upit na meil, ne dobije se nikakav odgovor...
  3. Dok sam bio na bolovanju poslodavac na oglasnoj ploči u samoj ustanovi objavljuje dok mene nije bilo meni opomenu pred otkaz. Dok sam se vratio na svoje radno mjesto, nakon 2 tjedna kolegice mi pokazuju slike same opomene i razloge opomene. Poslodavac je javna ustanova i spomenutu opomenu su vidjeli svi djelatnici, poslovni suradnici, gosti i sl. Smatram da me se javno osramotilo i ponizili te da mi je nanešena sramota, kolege mi se smiju i podsmjehuju, pogotovo jer su navedeni razlozi opomene toliko benigni i smiješni u smislu rekla-kazala. Kako da se zaštitim od ovakvog sramoćenja te kome da se obratim za za zaštitu svojega dostojanstva.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija