Jump to content

2121

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da i ja to mislim, vjerovatno sam se izvukao sad sa cijenom, da sve firme u okrugu znaju o mom neprimjerenom ponasanju, nedolazenje na posao i odbijanje rada, ali bolje to nego da me ocerupaju za 50k.
  2. sad vise nije, odbijao sam dolazit na posao za to radno mjesto i poslodavac mi je otkazao ugovor o radu, obrazlozenjem da nisam zadovoljio na probnom radu od 6 mjeseci. Procitao sam odluku i nisam vidio da pise nesto o povrati novcanih sredstava...
  3. Pozdrav, Znaci ovako, potpisao sam ugovor kod poslodavca u 8.mjesecu prosle godine na neodredjeno sa 6 mjeseci probnog roka. Uz ugovor je potpisana edukacija za radno mjesto koja traje tih 6 mjeseci i uz nju je morala bit potpisana bjanko zaduznica na 50,000.00 kn. U ugovoru pise da samo poslodavac moze raskinut ugovor ako se ne educiram u zadanom roku dovoljno za samostalan rad, ugovor se raskida i poslodavac meni vraca zaduznicu. Ali ako se edukacija uspjesno sprovede i ja odbijem potpisat novi ugovor kojim bi oni meni dali odgovarajucu placu za to radno mjesto, poslodavac me moze teretiti iznosom iz bjanko zaduznice. Probni rok istice oko 15.2. E sad, moje je pitanje, kako izbjeci to posto ja moram ostat raditi ovdje 5 godina dok ne istece zaduznica. Imam bolju ponudu za posao kod drugog poslodavca.
  4. Hvala na odgovoru, a bio sam u stisci za poslom i uradio bih bilo sto da dobijem posao i tako sam potpisao tu zaduznicu i oni su napisali da je to kao zauzvrat edukacija za radno mjesto...
  5. Pozdrav, Nov sam ovdje, ali treba mi pomoć od nekog ko se razumije ili mozda bio u slicnoj situaciji kao ja. Naime, u 8. mjesecu sam potpisao ugovor o radu na neodredjeno uz probni rok od 6 mjeseci s bjanko zaduznicom do 50,000.00 kn, jer sam potpisao i edukaciju kod istog poslodavca uz trajanje od 6 mjeseci za taj posao koji radim. Znaci sad je proslo 5 mjeseci i dobio sam dosta bolju ponudu za posao i trebao bih nekako da raskinem to. U ugovoru mi pise da jedino poslodavac moze odbit mene zaposlit ako ne zadovoljim u tih 6 mjeseci i onda mi mora vratit zaduznicu. Ali ako ja odbijem potpisat novi ugovor, poslodavac me moze teretit sa iznosom iz bjanko zaduznice. Sto i kako sad?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija