Jump to content

JasminaF

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, Dobila sam ponudu za posao u Turskom brodogradilištu, trajanje ugovora 3 tjedna. Firma je iz Nizozemske. Ja sam rezident Hrvatske i zanima me da li itko zna kako bi mogla izračunati porez koji treba platiti te u kojoj državi. Na poreznoj mi ne znaju dati konkretan odgovor. Puno hvala na bilo kojoj informaciji.
  2. Ne ostvarujem porodiljnu naknadu, nisam prijavljena na zavodu, nisam baš upućena u naše zakone i pravilnike, trebala bi dakle na HZZO malo se raspitat o pravima....? Hvala na odgovoru!
  3. Zaboravila sam napomenut da sam nezaposlena već 3 godine, nisam se prijavljivala na zavod.
  4. Trudnica sam, u 8 mjesecu trudnoće, nisam prijavljena na HZZ. Da li sada, u visokom stupnju trudnoće imam pravo prijavljivanja na zavod za zapošljavanje, i bilo kakvo pravo sa istog (financijsko)? Godinu dana nakon poroda imam u planu otvaranje obrta, da li tada imam prava na neke poticaje kao nezaposlena osoba? Hvala!
  5. Poštovani, zanima me da li neprofitna udruga koja se bavi provođenjem raznih edukativnih i kreativnih programa sa djecom ima obavezu javno istaknuti iznos članarine za članove udruge, da li na službenim stranicama udruge, u statutu, ili na obavjesti o sistemu naplate članarine (na kojemu stoje svi podaci izuzev iznosa članarine)? Hvala, LP
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija