Jump to content

Ivana993

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ljepi pozdrav U dvanaestom mjesecu preminula je suprugova baka. Kuća koja je ostala nakon smrti baka je ugovorom ili oporukom prije desetak godina darovala unuci tj. Sogorici. Eh sad sogorici bi tu kuću darovala bratu tj. Mom suprugu. Sad nas zanima koji bi bio najbolji postupak primopredaje dali je moguće izbjeći dvaput placanje poreza. Osim toga imamo još jedan problem a to je majka od supruga koja ako se ne varam ima pravo na nužni dio ili nema neznam volila bi da nam to netko rastumači. Oko svekrve imamo još jedan problem a to je da gospodi se nemoze vjerovati znaci prepuštanje kuće njoj pa da ona prepusti nama to ne dolazi u obzir. Molim Vas ako netko nešto zna i ima savjet da nam pomogne.
  2. Hvala I ovako ne spavam kad se sjetim tog j.d.o.o sad cu Josip manje. Nadam se da ću uspjeti to rjesiti
  3. Puno Vam hvala ja sam odgovorna osoba tata je jednu godinu imao ovlasti je potpisa kod javnog bilježnika kada je to isteklo vise nije obnavljao.
  4. Pozdrav Moj otac je 2012 godine na moje ime uz moj pristanak (imala sam 18godina) i nisam bila svjesna sto to za mene znači. Otvorio j.d.o.o sa namjerom da pokrene posao. Nazalost nod toga do danas nista. Slučajno sam saznala da je doslo do poreznog duga nisam sigurna ali mislim da dvije godine sudu nije predan niti izvještaj. Firma nikad nije imala transakcija niti išta slično. Dugo se vec bojim uhvatiti sa time u koštac i rjesiti se tog tereta jednom zauvjek. Imam troje djece nisam u najboljoj financijskoj situaciji znam da nije ni moj otac i nemam pojma kako da se sada izvučem iz tog problema. Ako mi neko može savjetovati kako dalje jer sam po tom pitanju stvarno totalni neznalac.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija