Jump to content

otkos10

Korisnik
  • Broj objava

    37
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Pozdrav! dali je netko primjetio da je mirovinsko skinulo 10% sa bruta bez obzira što je mirovina 50% rat 50%civilna.Prema tom izračunu skinuli su mi i 10% od civilne crkavice koja iznosi 900 kuna.Po mome ja imam samo 50% povlaštene mirovine.Dali sam u pravu?
  2. Jednom davno 96.na jednom skupu u Daruvaru General Markač je rekao: Dragi Branitelji bavite se aktivno politikom jer kada se politika počne baviti Vama bit će Vam kasno.Točno! Prve žrtve su bili Oni, a sada svi mi zajedno!
  3. Negdje od kraja 11. mjeseca.Hvala na broju!Pozzzz!
  4. Pozdrav svima! Dali netko zna broj telefona povjerenstva koje rješava zahtjeve za medicinsku rehabilitaciju HRV-i u ministarstvu branitelja
  5. Prestanak radnog odnosa i obavljanja djelatnosti osobnim radom u toku bolovanja Ako navedene okolnosti nastupe u toku trajanja bolovanja, osiguraniku pripada naknada plaće još najviše 30 dana. Iznimno, kod bolovanja koje je neposredna posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu osiguraniku pripada naknada plaće sve dok ponovno ne bude radno sposoban, odnosno dok mu konačnim rješenjem nadležnog tijela ne bude utvrđena invalidnost.
  6. Dali netko zna koliko dugo se može biti na bolovanju ako je 100% posljedica sudjelovanja Dr.
  7. Da ali rješenje mora biti drugostupanjsko i mora proći reviziju.Kada to završi dobit ćete sve od jednom.Barem sam ja tako dobio.
  8. pozdrav! dali netko zna što je sa sredstvima iz drugoga stupa kada se ode u opću 50% rat 50% civilna.
  9. ja sam imao 20% pa su mi digli na 40% HRVI a g T mi je sa100% opće posljedica DR skinuo na 0%
  10. naravno da može! vjerojatno i hoće!
  11. vrijeme provedeno u D.R. nevrijedi ništa.Ja sam dragovoljac 14.08.91. zaključno sa akcijom UNA 95. U rat sam ušao sa čistim liječnićkim kartonom pa su me svejedno odpilili.Uostalom tako nam i treba sami smo to htijeli!!
  12. kolege drage!ja se lijećim od 95. na komisiji sam bio tri puta.zadnji put u 12.mj.2006. još nisam dobio riješenje.da ponovim vještak mi piše 100% opća posljedica dr. prema med. dokumentaciji i ratnom putu.dr T mi je skinuo 100% aimam hrvi 40% što da ja kažem?
  13. Neznam što ja da kažem! Ja sam bio na komisiji u 12 mj. 2006.i još nisam dobio riješenje. Da čujem komentar!
  14. A što misliš koliko mene čeka?uzeli su sve što su mogli.Kao da sam bio sa one strane a vjerujem da i oni dobiju više....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija