Jump to content

Irenchi

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Irenchi

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala Vam na odgovorima i utrošenom vremenu
 2. Hvala na odgovorima. još samo jedno pitanje... s obzirom da se radi o 2 vjerovnika, jedan će se početi naplaćivati odmah, dok će drugi čekati. da li je tom drugom moguće uplaćivati dio svaki mjesec koliko možemo, bez obzira što nije u redu naplate, da se smanjuje kamata/glavnica i da li on može tražiti od suda da krene na jedinu nekretninu/pokretninu iz razloga što se ne može naplatiti iz novčanih sredstava?
 3. I s obzirom da su iznosi koje prisilno skida Fina oko 1000 kn sve zajedno? mislim, po tome ćemo doživotno otplaćivati kamatu... ne znam, u izrazito smo lošoj situaciji, osobe s teškim invaliditetom, radno nesposobni...
 4. napominjem da smo i otac i ja 100% invalidi, a mama teški srčani bolesnik... i zato smo prilikom traženja nagodbe, molili da nam se barem otpiše kamata. Na početku smo kontaktirali preko odvjetničkog društva koje zastupa jedno od društava kojima smo dužni namiriti troškove, znači 2 su društva, svakom dugujemo po cca 100 000 kn, Za naš slučaj je bio zadužen odvjetnički vježbenik koji je u više navrata rekao izričito kako NEMA kamate. Unatrag mjesec dana se ne želi javiti kad ga telefonski pokušavamo kontaktirati.
 5. ma zato jer smo svi zajedno bili u sporu. znači, ovrha nam ne gine.... zanima me da li ima kakve šanse da se zaštiti jedina nekretnina prilikom ovrhe? s tim da u sporazumu koji su poslali da potpišemo, solemniziramo i vratimo njima piše samo iznos iznos glavnice, iznos rate i broj mjesečnih obroka sa zateznom kamatom. kako da mi uopće izračunamo tu zateznu kamatu?
 6. Ispričavam se ako moj upit ne spada u ovu temu i na duljini posta. Prije 5 godina sam stradala pri naletu vlaka za željezničkoj stanici. Imam teško ozljedu glave i mozga te sam 100% invalid. Moji roditelji su pokrenuli parnicu za naknadu štete u dobroj namjeri da se meni kad njih ne bude, omogući skrb i izgubili smo. Ne ulazim u razloge gubitka spora, ali pravomoćnom presudom dužni smo roditelji i ja podmiriti troškove postupka drugoj strani, što iznosi cca 200 000 kn. Kako sam ja na bolovanju 50%, otac i majka u mirovini, od čega otac isto 100% invalid jer mu je amputirana noga, išli smo s na
×
×
 • Napravi novi...