Jump to content

psiho2019

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je psiho2019 objavio

  1. Evo izbacilo ,ali na 6.11. a ne 6.12. I molim pojašnjenje kako privatno poruku poslati ,ev i platiti.
  2. Jutro, oprostite,a gdje su tu inbox poruke ? I opet hvala.
  3. Ja sinoć i jutros preko famoznog Georga i niks. Probat ću ujutro.
  4. Ja sam preko mtokena banke mogla,sad ne daju.
  5. 😌, ja pokušavam doći do informativnog i neće nikako od jučer. Probat ću idući tjedan u ppdručnom odjelu sve ovo vaše predočiti i čuti što oni imaju za reći. Javim. Lp i ugodan dan.
  6. Večer, ja zahvaljujem obojici. Vidit što će mirovinsko reći pa odlučiti. Laku vam noć.
  7. Hvala,probat ću ujutro sad mi više ne da . Ka probala sam jednom iako nije dalo izračun. Hvala na trudu obojici. Još ću se javiti. Lp
  8. Pokušavam staviti taj datum u izračun HZMO ne da ga. Da li ste sigurni u to, išla bih tad sa 6.11. To je do sada najbolje i ovo gore od prof.
  9. Hvala na javljanju.. svatko drugačije tumači i piše. Tek sad mi ništa nije jasno.. viditi još što kažu konačno u pravnoj službi područnog HZMO.
  10. Znači oni me odjavljuju da 5.12.2021. Kad me mora privatnik prijaviti za 25 dana ?
  11. Poštovani ,imam i ja nedoumica. Rođena 5.12.1956. U mirovinu bih išla punu starosnu ali ne znam isto sa kojim datumom najbolje a da mi i ova godina uđe u prosjek i u staž. Poslodavac se nećka da li bi produžio još 25 dana rad pa da to ostvarim. Zanima me ,ako mi ne udovolje ,sa kojim datumom bi se trebala prijaviti kod nekog privatnika ,na određeno a da mi ne propadne godina i staža i prosjeka ,te pravo na otpremninu. Sad imam 37 g staža. Toplo zahvaljujem i molim odgovor na mail.. tu se slabo snalazim.. Da, u prvom sam stupu cijelo vrijeme. Lp Cv
  12. Poštovani, nova sam tu i imam upit isto vezano uz godišnji. U ustanovi ne postoji uopće ( bar ne javno) plan godišnjih odmora. Prvi dio u trajanju od 10 radnih dana sam tražila u ljeto no dali su mi 9 dana.. jer je bio blagdan Velike Gospe.. ne ulazi ,ali oni kažu nevažno. Za ostalih 20 dana , na zamolbu da mi se rasporede za kontrole ozljede radu u Zagrebu, usmeno udovoljeno. U međuvremenu koristim dan za novu kontrolu i ostane mi 19 dana. Molim ih u dva puta . Usmeno odobreno,no šef sam napiše sad zahtjev svojim rukopisom ,bez datuma na 19 dana. Poslije čujem da mi ravnateljica skinula 4 dana za kontrolu.. rješenje nisam dobila. Na tom godišnjem sam od 18.02.2019. Prije 2 dana zbog bolesti odem u ustanovu i vidim novi raspored, po kom mi godišnji završava 8.03. da bi , opet šef svojim rukopisom podnio zahtjev u moje ime na ostala 4 dana..s tim da je stavio da između prvog i drugog dijela radim 8h ( inače u turnusima) i na zahtjevu napisao datum ( u moje ime ) 19.02.. iako sam ja već dva dana na godišnjem i nisam uopće bila u ustanovi. Pitanje je koliko je sve to zakonito i da li je njegov postupak kazneno djelo krivotvorenja službenog dokumenta. Hvala unaprijed na odgovoru. C. A.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija