Jump to content

brusketa

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je brusketa objavio

  1. Pitala bih još nešto ako možda znate. Nakon izgradnje nove, odnosno dobivanja još jedne, stambene jedinice u zgradi, čitam po internetu, da je potrebna izrada novog etažnog elaborata tj nova izmjera kompletne zgrade. Da li je to točno? Zašto se mora iznova mjeriti svaki stan a ne samo nadograđeni dio?
  2. Postavila bih dodatno pitanje vezano za upit iznad. npr. da je osoba kupila stan te ga nakon kratkog vremena odlučila preprodati da li se porez na dohodak mora platiti iako je dotična osoba imala prijavljeno prebivalište na toj adresi? hvala
  3. Pozdrav svima Imam mogućnost kupiti tavan (40 m2) od suvlasnika s obzirom da ga trenutno jedino ja koristim a ostali stanari nemaju interes. Namjera mi je napraviti prenamjenu prostora u stambeni, kao novu stambenu jedinicu u zgradi. Ono što me brine je parking. U slučaju da ne postoji način da ga osiguram (dvorište i sl.) kako se riešava taj problem? Postoji mogućnost plaćanja naknade gradu? ako da, koliko ona iznosi? taj dio grada spada u drugu zonu iako je zgrada u jednosmjernoj ulici gdje se NE naplaćuje parking. Hvala unaprijed na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija