Jump to content

1986

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O 1986

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Iz upraviteljske tvrtke djeluju iznimno nezainteresirano, i za sada službeno nisu pokušali stupiti u kontakt s vlasnicima kuća. Iz tog razloga i tražim mišljenje ovdje 🙂 Mislim da ću od četvrtka raditi i na promjeni upravitelja.
 2. Poštovani, pišem kao predstavnik stanara jedne zgrade u Splitu. Našli smo se u situaciji da je pukla zajednička kanalizacijska cijev zgrade i dvije kuće, a mjesto puknuća je na privatnoj parceli koja nema veze ni sa zgradom ni sa kućama. Kako se svi problemi vezani s tim puknućem manifestiraju u zgradi i oko nje (teren oko zgrade je niži u odnosu na kuće), vlasnici dviju kuća ne žele sudjelovati u sanaciji. Također smo u zadnjih godinu dana imali 7500kn troškova za odčepljivanja cjevovoda i snimanja (sve je posljedica puknuća), a sve troškovi su plaćeni iz pričuve zgrade. Može li se
 3. 1986

  Neovlasteno snimanje

  https://azop.hr/misljenja-agencije/detaljnije/postavljanja-videonadzora-u-zajednicke-prostorije-stambene-zgrade Dakle, dozvoleno je snimanje ulaza odnosno izlaza zgrade, te je potrebna suglasnost suvlasnika koji čine najmanje 2/3 suvlasničkih dijelova.
 4. Ne znam, nikad me nitko nije kontaktirao, znaci ovo od inkasa je moje prvo saznanj3 za dug. Nazvat cu inkaso, pa cu vidit sta oni kazu.
 5. Da budem precizniji, iz tele2 su to prodali, inkaso.hr su 4.11. poslali odvjetnickom drustvu boric&tos, a oni 5.11. javnom biljezniku. Javni biljeznik je to primio 11.11. i ovjerio 13.11. Svi datumi su iz ove godine, osim racuna. I evo sada je to rjesenje o ovrsi prvi papir iz kojeg ja saznajem da postoji nekakvo dugovanje. I jos jedna stvar, to je racun na firmu koja je davno zatvorena (ima sigurno 4 godine), a ja sam jamac platac. Eto to su sada sve cinjenice, pa ne znam dali to sta mijenja.
 6. Pozdrav, Danas mi je od javnog bilježnika sitglo rješenje o ovrsi, i to za 4 računa od tele2, i to 16.10.2013., 16.11.2013, 16.12.2013. te 11.3.2014. Nikada me nitko nije kontaktirao za bilo kakva dugovanja, dakle ovo je prvi puta, a prvi noviji datum koji je naveden na rješenju o ovrsi je 4.11.2019., dakle, prošlo je 6 godina od prvog računa. Zanima me dali je tu nastupila zastara? Hvala unaprijed.
 7. Dali su mogući kakvi problemi s poreznom ako plaću primam na račun izvan hrvatske (ne radim u hrvatskoj) pa onda kasnije novac prebacim na račun u hrvatskoj? Kad poslodavac uplaćuje na račun, onda transakcija ima oznaku da se radi o plaći, a ako sam prebacujem, onda nema tu oznaku, a radi se o recimo većem iznosu (20000€ ili recimo 5000€ mjesečno)
 8. Ne plaćaš ništa jer tvoja primanja nisu dovoljna da te hvata plaćanje poreza, bez obzira na to što nemaš dovoljno dana. Svejedno moraš predati poreznu prijavu u roku 8 dana od povratka.
×
×
 • Napravi novi...