Jump to content

Mihajlo90

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mihajlo90 objavio

  1. Hvalaaa, dali se treba možda na neki članak zakona pozvati?
  2. Hvala ti punoo, dali ima negdje neka špranca ili sl. kako da napišem tu zamolbu? Možda glupo pitanje ali nisam pravne struke 😁
  3. Zvao sam pisarnicu suda i navodno da kopiju može zatražiti samo nasljednik? Dali je to istina jer se prodavač oglušuje na bilo kakva postupanja po tom pitanju?
  4. Da, tako je, to mi treba. Koji je postupak pri zatraživanju tog dokumenta? Kome se obraćam prvo i na koji način? Unaprijed hvala!
  5. Poštovani, kupio sam motorno vozilo od sina vlasnika koji je preminuo. Vozilo ne mogu prepisati bez ugovora o nasljeđivanju. Dali ja taj ugovor mogu izvaditi u sudu ili sl. ako ga on nema? Unaprijed hvala!
  6. Što sve treba da bi otac darovao sinovima svoju nekretninu od dokumenata? Hvala!
  7. Slažem se a taj kvar su oni već i popravljali prije manje od 6 mj. ali nikako nije valjalo. Termostat je samo zadnje što su dirali. Auto je staro 15 god.
  8. Pozdrav, molim vas za savjet. Automobil mi je bio na popravku u ovlaštenom servisu zbog dizanja radne temperature. Popravak je po njima bio uspješno odrađen te sam prilikom plaćanja dobio i račun. Nakon preuzimanja vozila odmah sam primjetio da je kvar ostao isti. Automobil vračam natrag gdje su mi promjenili neku sitnicu i kao sad je ok. Nakon toga opet vračajući se kući kvar se ponavlja. Idući dan opet ga vraćam u servis gdje mjenjaju termostat. Nakon toga je sve bilo ok s temperaturom, sada dok nije zahladilo. Kada je zahladilo auto nije mogao postići radnu temperaturu da bi mi ubrzo nakon toga pukao hladnjak od prevelikog pritiska u sistemu nakon cca. 6000 km od tog popravka što nije nikako normalno. Pregledom kod drugog servisera je utvrđeno da je opet otišlo isto što su u prvom servisu već popravljali s time da je serviser tom prilikom radi prikrivanja lošeg popravka onemogućio rad termostata kako se temperatura ljeti više ne bi dizala prema nedozvoljenom području te je zato zimi padala ali pritisak se na žalost povećavao i pruzročio pucanje hladnjaka. Koje su mi sada opcije? Novce su dobili a ja od njihovog posla samo štete. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija