Jump to content

Peruanska 2

Korisnik
 • Broj objava

  21
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Peruanska 2

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Tužno je to šta rade i može ih biti sram. Svakako koristite imena djelatnika i službenika u takvim situacijama jer nije vaš posao da vi znate zakon, pravilnik, itd., a oni ga moraju znati. Netko će znati cijeniti doprinos društvu i vjerojatno ta osoba više nikad nikom neće nauditi na takav način kao vama.
 2. Hvala Vam. Mi smo dali povjerenje i strpljivi smo. Vjerujemo u pozitivan ishod, ali mislimo da se malo presporo rješava predmet i da smo neravnopravni u rješavanju predmeta i u odnosu pravo na informaciju.
 3. Hvala Vam na odgovoru. Ali nas ipak interesira kojim postupkom su neki ishodili Vlasnički list prije odluke vlade da se pokrene postupak etažiranja. Na šta su se upisali ako nekretnina nije bila etažirana i ucrtana i zašto to mi ostali nismo mogli, zašto nam nije data informacija na upit. Jednostavno, ta dva pitanja se nameću jer smo neravnopravni. Nemamo dvije države, ni državu u državi. Imamo samo jednu državu. Od Vas dobijemo informaciju i upute, a na šalteru ne. Bojimo se pitati jer zbog neravnopravnosti proizlaze sukobi i postanemo žrtve i izloženi nasilju. Bolje prije shvatiti opasnosti
 4. Zahvaljujem se na možebitnom odgovoru. Nama treba konkretan odgovor i objašnjenje jer koliko vidimo mi smo u nepravednom položaju. Pitamo, ali nitko ne objašnjava konkretno i ne daje upute.
 5. Interesira nas kako dobiti informacije o Z-predmetu vezano uz etažiranje zgrade i upis nekretnine u vlasništvo? Predmet se vodi od 2011. godine i mi do sada nismo još dobili nikakve informacije. Zgrada se nalazi u Zagrebu. Interesira nas kako su se neki stanari mogli upisati prije etažiranja zgrade u Zemljišne knjige ako zgrada još nije bila ucrtana u Katastru, a nama se tada još upis nije omogućio ni na zahtjev, a mi koji smo prvovlasnici smo morali čekati odobrenje vlade da se zgrada etažira, a sad čekamo osam godina da se predmet riješi? Interesira nas i to kako su neki ljudi mogl
×
×
 • Napravi novi...