Jump to content

Peruanska 2

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Peruanska 2 objavio

  1. Tužno je to šta rade i može ih biti sram. Svakako koristite imena djelatnika i službenika u takvim situacijama jer nije vaš posao da vi znate zakon, pravilnik, itd., a oni ga moraju znati. Netko će znati cijeniti doprinos društvu i vjerojatno ta osoba više nikad nikom neće nauditi na takav način kao vama.
  2. Hvala Vam. Mi smo dali povjerenje i strpljivi smo. Vjerujemo u pozitivan ishod, ali mislimo da se malo presporo rješava predmet i da smo neravnopravni u rješavanju predmeta i u odnosu pravo na informaciju.
  3. Hvala Vam na odgovoru. Ali nas ipak interesira kojim postupkom su neki ishodili Vlasnički list prije odluke vlade da se pokrene postupak etažiranja. Na šta su se upisali ako nekretnina nije bila etažirana i ucrtana i zašto to mi ostali nismo mogli, zašto nam nije data informacija na upit. Jednostavno, ta dva pitanja se nameću jer smo neravnopravni. Nemamo dvije države, ni državu u državi. Imamo samo jednu državu. Od Vas dobijemo informaciju i upute, a na šalteru ne. Bojimo se pitati jer zbog neravnopravnosti proizlaze sukobi i postanemo žrtve i izloženi nasilju. Bolje prije shvatiti opasnosti nego otezati do beskonačnosti. Željeli bi sigurnost prije svega i da se predmet okonča. Žao nam je jer smo postavljeni u poziciju gdje nismo svi u ravnopravnom položaju, ali to nije siguno za nikoga takav odnos prema građanima. Neki od nas su čekali odluku vlade iz poštovanja prema državi. Čekamo jako dugo i vjerujemo da će sve dobro završiti kako treba i sigurno. Hvala i srdačan pozdrav!
  4. Zahvaljujem se na možebitnom odgovoru. Nama treba konkretan odgovor i objašnjenje jer koliko vidimo mi smo u nepravednom položaju. Pitamo, ali nitko ne objašnjava konkretno i ne daje upute.
  5. Interesira nas kako dobiti informacije o Z-predmetu vezano uz etažiranje zgrade i upis nekretnine u vlasništvo? Predmet se vodi od 2011. godine i mi do sada nismo još dobili nikakve informacije. Zgrada se nalazi u Zagrebu. Interesira nas kako su se neki stanari mogli upisati prije etažiranja zgrade u Zemljišne knjige ako zgrada još nije bila ucrtana u Katastru, a nama se tada još upis nije omogućio ni na zahtjev, a mi koji smo prvovlasnici smo morali čekati odobrenje vlade da se zgrada etažira, a sad čekamo osam godina da se predmet riješi? Interesira nas i to kako su neki ljudi mogli podići stambene kredite ako zgrada prije nije bila etažirana?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija