Jump to content

Katyb

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Katyb objavio

  1. izdavala je do prije koju godinu sve sa žigom, onda se takav privatni recept odnese kod dr opće preko hzzo i ona napiše "neprivatni" recept, ali sada dr ne piše više privatne recepte niti povijest bolesti sa žigom tako da je nešto drugo u pitanju.
  2. poštovani, zanima me kojim je zakonom regulirano da psihijatar psihoterapeut s privatnom ordinacijom može obavljati sporednu djelatnost psihoterapije, ali ne smije stavljati žigove na povijesti bolesti i recepte- znači li to da je 4 sata u mirovini, a ova druga 4 sata idu pod sporednu djelatnost? hvala
  3. Što je to korisna površina? Pretpostavljam da u to ne ide onda terasa? Puno Vam hvala. Moram reći tati da u papirima provjeri točnu kvadraturu. Gdje on to može točno vidjeti- na katastru? Hvala još jednom.
  4. Molila bih za savjet. Naime, otac prodaje klet i vinograd. Je li obavezan izvaditi energetski certifikat? Objekt se sastoji od podrumskog prostora za preradu mošta i čuvanje vina, a na katu je stambeni prostor od 20m2 koji uključuje dnevni boravak na koji se nastavlja terasa od 20m2 te odvojeni WC 2m2. Grijanje je na grijalicu (struju). Podrumski je prostor izgrađen 1937.g., a adaptiran 2014.g. te je nadograđen kat. Ako se mora izvaditi energetski certifikat, kome se otac mora obratiti te koja je dokumentacija potrebna? Otac živi u Krapinsko-zagorskoj županiji. Unaprijed se zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija