Jump to content

Marinko122

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobar dan! Mozda sam stavio krivo ali zanima me jedno: Imam zabranu upravljanja motornim vozilima na 6mj., ugl na papiru mi pise da zabrana traje do 17.04.2019. Sada.. Zanima me da li taj dan 17.04. jos spada pod zabranu ili se mogu voziti vec isti dan. Hvala, ugodan dan!
  2. Bio je na bolovanju nekih 3-4mj, bio je kao natučen i napuknuce ligamenata znaci ne puknuce. Sada radi nazad u firmi i sve normalno. Nema posljedica iti invalidnosti ali kako uvik se nađe ono za "strah" i "duševne boli" pa mi je radi toga malo.... Lp
  3. Pozz, ima sam prometnu nesrecu prije dvi i pol godine pod utjecajem alkohola(1.96), naime udaria sam pješaka no dečko je proša bez vecih posljedica (pusten drugi dan iz bolnice) te je nakon godinu i po' dobia 14.600kn odstete od osiguranja, da bi on se sjetia za nekih 7mj da oće još 50.000kn zbog dusevnih bolova itd itd te trenutno vodi sudske rasprave u Splitu s mojiim osiguranjem, naravno moje osiguranje na ovo ne pristaje te se stalno vuku po sudovima jer moje osiguranje misli da je to dovoljno novaca koliko mu je isplaćeno. Zanima me jel ovo prolazi inace u sudskoj praksi i kolike su sanse da on dobije sve novce koje trazi (50.000kn)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija