Jump to content

Zabrinuti26

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Dali netko zna što se događa sa sudužnikom po kreditu ako banka taj isti kredit proda agenciji za naplatu potraživanja? Dali agencija može iznova teretiti sudužnika za kredit ili prodajom takvog kredita prestaje sudužništvo nad istim. Hvala svima na odgovoru
 2. Hvala vam puno tako ću i učiniti pa vam javim rezultate. Svako dobro!
 3. Hvala vam na savjetu. Svakako ću im pokušati dobiti neki pisani trag o dogovoru i neko umanjenje zamoliti s obzirom na njihovu financijsku situaciju. Barem da ne idu nikakve kamate. Imate li mozda mail na koji da pošaljem upit i ako vam nije problem što da generalno stavim u mail, da ih zamolim ako mogu otpisati dio duga s obzirom na financijsku situaciju i da im naveden da se tijekom razgovora došlo do iznosa od 500kn koji bi se uplaćivao ili da stavim nesto drugo?
 4. Znači ipak bi trebali imati neki pisani dogovor jer su se samo putem telefona dogovorili. Još je djelatnica rekla da u roku 3 dana moraju uplatiti 500kn da se pokaže volja za otplatom i naravno zaprijetila ovrhom ako se to ne učini.
 5. Hvala vam na odgovoru, zaista se nadam da će biti tako.
 6. Ako mi netko iz vlastitog iskustva može pomoći bio bih zahvalan. Naime moje pitanje je koliko se spomenuta firma drzi dogovora o mjesecnim uplatama. Radi se o dugu koji su otkupili oko 30000kn i danas su zvali i dogovor je bio da ce se mjesečno uplaćivati 500kn jer se radi o umirovljeniku sa mirovinom od 2100kn i sa ovrhom na mirovinu gdje mu vec fina uzima 560kn tako da on i supruga žive od 1300kn,tako da je i tih 500kn njima puno no žele otplatiti dug. E sada njih je strah da im eos matrix neće s vremenom tražiti veće uplate i prijetiti ovrhom na nekretnini. Susjed nema mogućnosti dizati novi kredit da otplati ovaj dug. Nisu dobili nista napisano nego samo preko telefona je bio dogovor.
×
×
 • Napravi novi...