Jump to content

Sandrabongos

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Sandrabongos objavio

  1. Baš ovaj dio mi nije jasan, otac je darovnim ugovorom dao svu imovinu svojoj sestri. Zato me zanima jesmo li mi trebale znati za toi.
  2. 1.Poštovani zanima me dali se u darovni ugovor mora upisati veličina čestice? 2.Moraju li se kod darovanja obavijestiti dijeca koju darovatelj ima? (ovo sam pročitala na nekom forumu)
  3. Ocito da nije. Kad smo pitali u dorhu zasto se to nije dogodilo, tamo su nam rekli da je opcinski sud tu kriv jer tad je on navodno po službenoj dužnosti morao to napravit. 2015 godine smo opet pokusali doci do pravde ali bezuspjesno jer sad se vade na novi ovrsni zakon u kojem pise da se njegova imovina ne moze ovrsiti jer vise nije u njegovom vlasnistvu. Zupanijski sud je samo prepisao prvostupanjsku presudu 4/2016 Od tad vise neznamo sta napravit jer ocito da nitko ne priznaje gresku i stetu koja nam je nacinjena. Odvjetnici koji su u nasoj zupaniji ne zele preuzeti slucaj zbog predmeta koje imaju na sudu koji nas je oštetio. Otvoreno su nam rekli da odvjetnika nademo van zupanije,to vam sve govori... E sad sto bi mi mogli napraviti po tom pitanju jer ocito da se sudovi pokrivaju međusobno.
  4. 2008 godine darovni ugovor izmedu oca i njegove sestre. Sa tim da smo 2005 preko odvjetnika pokusali mirnim putem i nagodbom od oca dobiti bar nesto. Naravno nismo nista postigli.
  5. Zbog uzdrzavanja, po presudi donesen je hitni prijedlog radi osiguranja novcane trazbine. Određuje se privremena mjera zabranom tuzeniku svako otuđenje ili opterecenjenjegovih nekretnina ili stvarnih prava koja su na istima uknjizena u njegovu korist u zk, uz zabiljezbu ove zabrane u zemljisnoj knjizi. Zabiljezbs zabranr, otuđenja, opterecenja nekretnina ili stvarnih prava tuzenika ukljucivo i zabrsna gradnje na istima provest ce opcinski sud, zk odjel Zabrana se smatra provedenom trenutkim dostave ovog rijesenja ek odjelu navedenog suda. Privremena mjera ostaje na snazi do okoncanja ovrhe presude opcinskog suda.
  6. Poštovani 2002 god centar za socijalnu skrb odredio je privremenu mjeru radi osiguranja novcane trazbine zbog neplacanja alimentacije... 2008 godine smo saznali da je otac svu svoju imovinu darovao sestri.. U vise navrata pravdu smo pokusali rijesiti pravnim putem ali bezuspjesno... Što se tu jos moze napraviti? Par odvjetnika nam je reklo da tuzimo državu jer je navodno kriv sudac kod kojeg je otisla privremena mjera i zbog cega je nas predmet krenuo krivim putem. Molim za savijet
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija