Jump to content

amlicevic10

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. 27000kn smo njemu dali za materijal jer su cijene materijala naglo rasle i išli smo na opciju da nabavimo materijal preko njega dok je još po staroj cijeni.
  2. Ovako. majstor nam je krajem travnja uzeo dosta veliku svotu (kao predujam za materijal) za priključak centralnog grijanja i od tada se više ne javlja na mobitel niti dolazi kod nas. Nekoliko puta sam ga našao i usmeno pitao kad planira početi i svaki puta se izvlači da ima neki posao za završiti, međutim iz pouzdanih izvora znam da to nije tako kako on kaže. S obzirom da je prošlo skoro 5 mjeseci od usmenog dogovora oko radova i predaje predujma postao sam očajan jer niti imam grijanje, niti novce da angažiram drugog majstora. Da li postoji kakvo pravno rješenje sa kojim bi ga mogao "pritisnuti" da odradi dogovoreno ili da vrati novac ?? Unaprijed, hvala.
  3. Kontaktirao sam jednog prijatelja koji je pravnik i on kaže da po zakonu nitko ne može naplatiti uslugu koju nije dao.
  4. Ja također imam problem sa Ivorom. Naime, 2011. dok sam bio nezaposlen, dobio sam ponudu da upišem školu informatike sa odgodom plaćanja kad se zaposlim. kad sam već potpisao ugovor, oni su mi rekli kako je grupa za polaganje već formirana i dali su mi skriptu da sam to radim kod kuće i povremeno dolazim na praktični dio kod njih. Poslije toga, nekoliko puta sam dolazio do njih u poslovnicu u Slavonskom Brodu, međutim uvijek je bilo zaključano. Ja to naravno nisam mogao učiti sam i jednostavno sam odustao i zaboravio na to. Onda su me nekoliko puta kontaktirali na mobitel i opominjali kako bi morao početi plaćati školovanje koje ja nikada nisam ni počeo. Valjda od straha od ovrhe, ja sam platio jednu ratu od 400kn i više nisam. Nakon toga me jedno vrijeme uopće nisu kontaktirali, da bi mi početkom 2016. preko javnog bilježnika iz Slavonskog Broda poslali ovrhu. Ja sam se na tu ovrhu žalio (naveo sam da školu nikada nisam pohađao i da nikada nisam dobio račun za školovanje) i slučaj je poslan na sud u Sl. Brodu. Taj sud je u srpnju 2017. donio odluku da se stavlja izvan snage rješenje o ovrsi. Ivora se žalila na tu odluku jer u ugovoru stoji da je nadležan sud u Varaždinu,a ne ovaj u Sl. Brodu i prije nekoliko dana mi je stiglo rješenje da se sud u Sl. Brodu proglašava nenadležan i da će se predmet ustupiti Općinskom sudu u Varaždinu. Sad više ne znam šta da radim i na šta da se žalim jer se bojim pristranosti suda u Varaždinu. Imam još par dana za žalbu, pa ako ima tko kakav savjet da mi se javi. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija